reklama
Miało być ironicznie że to dobre wieści Tylko zapomniałem dac w cudzysłów.
A skierowanie mi lekarz obiecał bo prawdopodobnie ten pesar mi będą zakładać i mam dostać sterydy na płucka dzidzi. No zobaczymy po południu. Idę do lekarza na 16.45.
A teraz jeszcze się zbieram na 10.30 do diabetologa z moimi cukrami na kontrolę.
A skierowanie mi lekarz obiecał bo prawdopodobnie ten pesar mi będą zakładać i mam dostać sterydy na płucka dzidzi. No zobaczymy po południu. Idę do lekarza na 16.45.
A teraz jeszcze się zbieram na 10.30 do diabetologa z moimi cukrami na kontrolę.
aob66
Moderatorka
Yaggam jesli konieczne to pomysl, ze to faktycznie bedzie dobra wiadomosc, bo w koncu czego sie nie zrobi dla dobra maluszka
Elutka a co się dzieje, ze idziesz dzis??
Elutka a co się dzieje, ze idziesz dzis??
McPearl
Fanka BB :)
Też dołączam się do kciuków &&&&&&&&&&&&&&&
aob właściwie nic nowego niepokojącego tylko dzisiaj mam jeszcze A w domu i mogłabym sobie wcześniej podejść zająć kolejkę a w środę jakbym poszła to już będę tam siedzieć i siedzieć(u mnie jest tak, że przyjmuje według kolejności przyjścia)..na dobrą sprawę to powinnam iść dopiero w przyszłym tyg, bo byłam 3tyg temu na wizycie...ale w przyszłym tyg znowu A będzie na poligonie i musiałabym dziadków do młodego zatrudnić hehe
aob66
Moderatorka
Elutka to pewnie idz dzis.. ja sie nie moge doczekac, a wizyty mam co mies i nie ma opcji szybciej, chyba, ze cos sie dzieje
Zawsze możesz coś naściemniać... Ja mam nadzieję, że moja mi nic nie powie na to że przychodzę jakby tydzień wcześniej...choć ostatnio kazała mi przyjść po 2 tyg jak dopatrzyła się skracającej szyjki i nie było jej po tych 2 tyg więc pojawiłam się w kolejnym tyg. A co tam...lepiej sprawdzić, także wieczorem dam znać
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Aob ja teoretycznie od dzis juz powinnam miec co 2tyg, ale pogadam dzis z ginem i poprosze by byly co 4tyg jesli nie bedzie sie nic dzialo.
Dodam ze chodze prywatnie
Dodam ze chodze prywatnie