reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Miało być ironicznie że to dobre wieści :D Tylko zapomniałem dac w cudzysłów.
A skierowanie mi lekarz obiecał bo prawdopodobnie ten pesar mi będą zakładać i mam dostać sterydy na płucka dzidzi. No zobaczymy po południu. Idę do lekarza na 16.45.
A teraz jeszcze się zbieram na 10.30 do diabetologa z moimi cukrami na kontrolę.

Yaggam jesli konieczne to pomysl, ze to faktycznie bedzie dobra wiadomosc, bo w koncu czego sie nie zrobi dla dobra maluszka:tak:

Elutka a co się dzieje, ze idziesz dzis??

aob właściwie nic nowego niepokojącego tylko dzisiaj mam jeszcze A w domu i mogłabym sobie wcześniej podejść zająć kolejkę a w środę jakbym poszła to już będę tam siedzieć i siedzieć(u mnie jest tak, że przyjmuje według kolejności przyjścia)..na dobrą sprawę to powinnam iść dopiero w przyszłym tyg, bo byłam 3tyg temu na wizycie...ale w przyszłym tyg znowu A będzie na poligonie i musiałabym dziadków do młodego zatrudnić hehe

Zawsze możesz coś naściemniać...:p Ja mam nadzieję, że moja mi nic nie powie na to że przychodzę jakby tydzień wcześniej...choć ostatnio kazała mi przyjść po 2 tyg jak dopatrzyła się skracającej szyjki i nie było jej po tych 2 tyg więc pojawiłam się w kolejnym tyg. A co tam...lepiej sprawdzić, także wieczorem dam znać :)

reklama
Aob ja teoretycznie od dzis juz powinnam miec co 2tyg, ale pogadam dzis z ginem i poprosze by byly co 4tyg jesli nie bedzie sie nic dzialo.
Dodam ze chodze prywatnie

Do góry