reklama
Suseł gratuluję a co do grzybicy to ja tu chyba jestem przodownikiem hehe, miałam w ciąży już 3 razy i za każdym razem Pimafucin, zawsze pomógł i jest bezpieczny bo w przeciwieństwie do niektórych leków można go już od 1 trymestru. Tyle, że strasznie drogi u Was! Ja teraz kupiłam za 38 zł, wcześniej nawet za 35 zł, także szukaj innej apteki!
To rzeczywiście poszukam innej apteki, kupiłam w pierwszej lepszej bo to był już późny wieczór a chciałam zacząć brać od razu. Mam nadzieję, że będzie skuteczny jak u Was, ja bardzo rzadko mam takie infekcje, w poprzedniej ciąży w ogóle nie miałam więc dla mnie to nowość.
kasiekz
Fanka BB :)
Susel super ze wsio OK
femme fatal
Mama Ninki :)
Zelka super ze wszystko ok :-)
Susel dobrze ze z Jagodka wszystko ok... Eh te leki są takie drogie bo wiadomo ze każda w potrzebie je kupi i tak na nas zarabiają gnoje :-/
Susel dobrze ze z Jagodka wszystko ok... Eh te leki są takie drogie bo wiadomo ze każda w potrzebie je kupi i tak na nas zarabiają gnoje :-/
reklama
Dziewczyny chciałabym Was zapytać o Wasze relacje z lekarzem prowadzącym Wasze ciąże. Do porodu już niewiele zostało a teraz zaczyna się bardzo ważny okres w którym trzeba na siebie już uważać. Czy Wasi lekarze dali Wam numery telefonu, żebyście dzwonily gdyby coś się działo? Gdybyście nie były pewne co się z Wami dzieje?