reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

LayDeeK super, że wszystko dobrze :-)
Emilchen cudo :tak:
Karpanna pozostaje odpoczywać i czekać, to już niedługo... Z tym usg to jakoś dziwnie, ja nie miałam jeszcze wizyty bez usg, a też chodzę na nfz i większość czasu wizyty to usg właśnie trwa.
Agulqa tak to chyba bywa z tym ktg, bo pamiętam, jak moja koleżanka przed porodem cały dzień w przychodni spędziła, bo mała spała i położna cuda robiła, żeby ją obudzić... :confused2: Najważniejsze, że zapis w efekcie końcowym był dobry :tak:

reklama
Karpanna spokojnie będzie dobrze, odpoczywaj i niczym się nie martw.
Emilchen cudaczek:)
LayDeek super
Agulaq_b - ja za każdym razem jak miałam ktg to trwało 2h podobno wtedy rezultat jest lepszy.
Unita a co powiesz na USG tylko dwa razy w ciągu całej ciazy;)

Ja np mam ostatnio wizytę 24.12 jeśli do 9.01 nie urodze to mam zglosic się na masaż szyjki jeśli do tygodnia po masażu nic się nie zdarzy to do szpitala na wywołanie. Tez mi polozna mówi, że dziecko urodzone w skończonym 37tc to dziecko donoszone, niby się mówi, że czy urodzone 2tyg przed wyznaczona data czy 2tyg po tej dacie to dziecko urodzone w terminie. Ale wiadomo jak to bywa z tymi naszymi dziećmi, urodza się wtedy kiedy będą chciały;);)

Ostatnia edycja:
sprite - ja już nie kumam tych suwaczków ja tak widzę jak Ty. Tak dziś mi pobierał na gbs. Powiedział że musi dziś to zrobić a za chwilę będzie kierowca z laboratorium. Czy jakby były w pochwie jakieś grzybki to też im wyjdą? Pytam bo ostatnio miałam po antybiotyku inie wiem czy jestem tak do końca wyleczona.

reklama
Do góry