reklama
karpanna, nie wiem. mogę Ci tylko dać przykład z mojego wymazu. pojechałam na kontrolny wymaz do lab. na obecność bakterii (czyli teoretycznie coś podobnego do tego gbs, bo paciorkowiec to też bakteria). na wyniku miałam wykazaną bakterię+grzyba, bo właśnie byłam po kuracji metronidazolem i po nim mi wyszedł. jedynie czego nie miałam to tego wykazu leków na grzyba. tylko antybiogram był dla bakterii. babka powiedziała, że to dlatego, że posiew był robiony pod kątem bakterii.
także cięzko stwierdzić. ja miałam taki przypadek.
także cięzko stwierdzić. ja miałam taki przypadek.
sprite - pewnie zależy od laboratorium. Zobaczymy mam wyniki mieć 23.12. Morfologię oraz mocz robiłam w zeszłym tygodniu. dzis odebrałam wyniki mówił że są ok. Mnie zdziwiło że w moczu mam leukocyty 4-6 ale on nic na to nie mówił. Na 30.12 znów mam mieć świeże wyniki. PO co tak często?? Może żebym miała do szpitala aktualne?
jenn200818
Fanka BB :)
karpanna tak, musisz mieć aktualne wyniki do szpitala ;-)
bada m.
ja we wrześniu też miałam leukocyty powyżej 5,a w listopadzie już powyżej 10 i gin zalecił brać witaminę C 3x1 i żurawit 2x1 ,żebym nie musiała antybiotyku
twój gin tak często każe Ci robic wyniki ,a mój jak dla mnie za rzadko tylko 3 razy robiłam przez cały okres ciązy,mówię o tych podstawowych krew,mocz
a z tymi tygodniami w szpitalu to liczą jak im wygodnie,ja jednego urodziłam 8 dni po terminie,a drugiego 2 dni po terminie i w obu przypadkach napisali,że poród w 40 tygodniu
twój gin tak często każe Ci robic wyniki ,a mój jak dla mnie za rzadko tylko 3 razy robiłam przez cały okres ciązy,mówię o tych podstawowych krew,mocz
a z tymi tygodniami w szpitalu to liczą jak im wygodnie,ja jednego urodziłam 8 dni po terminie,a drugiego 2 dni po terminie i w obu przypadkach napisali,że poród w 40 tygodniu
Ostatnia edycja:
Stokrotka34
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Emilchen super fotka:-) ! Sliczna buzka:-)
U mnie wszystko oki, przeplywy dobre, KTG dobre, szyjki ponoc malo, rozwarcie ponoc na 3 cm, ale to o niczym swiadczy wiec czekamy:-) a ile to nie wiem.
Generalnie nie jest zle ale bardzo mnie wymeczyli, w szpitalu szybciej urodze niz w domu, tam wiecej odpoczywalam:-)
A i dziewczyny mialy glowki w dol, a teraz maja 69:-)
A waga jeszcze w koncu znam okolo 2500:-)
Emilchen super fotka:-) ! Sliczna buzka:-)
U mnie wszystko oki, przeplywy dobre, KTG dobre, szyjki ponoc malo, rozwarcie ponoc na 3 cm, ale to o niczym swiadczy wiec czekamy:-) a ile to nie wiem.
Generalnie nie jest zle ale bardzo mnie wymeczyli, w szpitalu szybciej urodze niz w domu, tam wiecej odpoczywalam:-)
A i dziewczyny mialy glowki w dol, a teraz maja 69:-)
A waga jeszcze w koncu znam okolo 2500:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama