reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

no w 37 tyg to chyba juz dzicko nie jest wczesniakiem.. wiadomo lepiej zeby posiedzialo dluzej, ale to juz nie bedzie zle jak teraz bys urodzila.. zdrowka zycze i trzymam kciuki!!

reklama
Aob ale to chyba chodzi o ukończone tygodnie. Czyli od 37 tyg i 0 d, jednak i tak najbezpieczniej jest rodzic po tym 38 skończonym tygodniu ;)

Karpanna wypoczywaj &&&&

Dzięki! :-D słodki jest, prawda?? Czy to tylko ja tak subiektywnie widzę hehe

Żelka szpital bez zmian, czyli 23 grudnia dzwonię i jeśli będą miejsca to jadę, jeśli nie to czekam na telefon każdego następnego dnia.

Ja tam w sumie po każdym usg jestem zadowolona :-D bo naprawdę za każdym razem z małym jest ok! gorzej po wizytach u internistki czy hematolog, jak te wyniki moje takie słabe i ciągle te leki muszę brać :confused2: Ale mały nic sobie z tego nie robi :-p

karpanna jeszcze trochę, oszczędzaj się
agulqa nie stresuj się, ostatnio też Robert nie chciał fikać pod ktg, na pewno jest wszystko w porządku!

Karpanna jutro kończysz 36tc, więc nie jest źle nawet gdyby okazało się, że urodzisz. Ale nie urodzisz, będzie dobrze.
Ja urodziłam się w skończonym 36tc i było wszystko ok, a wiadomo, że prawie 30 lat temu inny sprzęt i inna wiedza

Nadrobie pozniej bo jade na zakupy
Jaja na maksa
Polozna mnie karmila czekolada mimo ze jadlam przed wyjsciem
Pilam ciagle wode
Lezalam raz na jednym boku raz na drugim
Pozniej siedzialam
Pozniej kazala stac i sie kolysac
Nie kumala jak mowilam ze robert fika o 23
Pod ktg bylam ponad godzine
Lekarz stwuerdzil ze zapis ok

Do swojego ide w pon na 20.45
Wspomne mu ze to ktg i liczenke ruchow tylko mnie wkur.wia