reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Lay to super wiadomosci:tak: i na swieta mozna odpoczac psychicznie;-)

Agulqa po kim Robercik taki leniwy? a tak na serio to ja juz nauczylam sie sluchac poloznych i lekarzy troche przepuszczajac przez sito...
a co na to Twoj gin?? kiedy bedziesz miala konsultacje??

Emilchen to swietne wiadomosci!!:-) w koncu zadowolona jestes po wizycie:tak: a z Dominika kawal chlopa:tak: oby tak dalej:-) a buziaczek slodki:tak:

reklama
LaydeeK moja córcia miała też dłuższe nogi od reszty ciałka i jak na razie jej zostało:-D Spodnie kupuję 2 rozm. większe niż bluzki. Gratuluję wizyty

Agulqa i jak tam sytuacja?

Emilchen jaka śliczna pyza z Dominika. Już widać, że prawdziwy Bobas

Ja po wizycie dawno ale ból nie pozwolił usiaść do kompa.
Wizyta nie spokojna. Jak powiedział o bólach to od razu kazał się rozebrać i położyć na fotel i to szybko bo kierowca z laboratorium zaraz będzie. Nie wiedziałam o co chodzi. Zbadał mnie no i mam szyjkę miękką i uformowaną. Co to znaczy uformowana dziewczyny. Powiedział że poród może się zacząć lada chwila dlatego mam nakaz leżenia :szok: szybko pobierał wymaz z pochwy i odbytu i położna biegła do laboratorium złapać tego kierowcę. Boże co za pośpiech. 23.12 mam odebrać wyniki. Dziś odebrałam morfologię i mocz i znów ma mieć świeże wyniki na 30.12 bo znów kolejna wizyta. Także w grudniu mam mieć 2 wizyty jeszcze. No tak mnie boli że do kibelka idę zgięta w pół. powiedział że nie wolno mi rodzić teraz bo to za wcześnie. Mam trzymać 3 tygodnie jeszcze. Jestem teraz w nerwach co będzie. Usg już mi na nfz nie przysługuje usłyszałam. Jak zapytałam co będzie po terminie, to powiedział że o tym nie myślimy.

Emilchen, czyli same dobre wieści to super :-)

Karpanna, biedna Ty nasza. Leż ładnie i odpoczywaj. W sumie to dobrze, że będziesz miała jeszcze tyle wizyt. Przynajmniej będziesz pod stałą kontrolą. A ile razy miałaś już robione Usg na NFZ? Ja miałam 4 u mojej plus dwa prenatalne.

Karpanna to tez Cie troche lekarz nastraszyl... dzieci chyba juz wolne maja nie?? moze uda sie wiecej odpoczywa a dziewczynki zajma sie soba.. ale juz niedlugo i bedzie bezpiecznie zeby rodzic:tak:

wszystko idzie nie tak ja mam leżeć starsza chora wróciła ze szkoły mnie pieką poliki też jak na chorobę eee mam dość

jutro wchodzę w 36 tydzień to już nie jest aż tak szybko jak na poród pocieszcie mnie

Każda z osobna jest grzeczna a razem to diabły wcielone :-) ale mąż ma wolne od jutra do świąt więc on przejmie pałeczkę. Nie zrobię nic na święta. A miałam takie plany. Lekarz powiedział że jak będę leżeć to oki a jak nie to zacznie się poród. Spieszył się bardzo z tymi badaniami bardzo i to mnie zastanowiło. Muszę poszukać w necie co to uformowana szyjka.

reklama
Do góry