reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi szyjka nieobliczalna, ale będzie dobrze. Ja obstawiam, że jak już zaczniesz rodzić to w ekspresowym tempie. Będzie dobrze

Suseł u mnie w szpitalu też KTG dopiero jak coś się dzieje, albo przenoszona ciąża.

Nulini
super, że udało Ci się zobaczyć Synusia.

Elutka, dobrze, że po ktg ok,

Doggi, Laska! nie myśl już tyle o tym porodzie, bo się sama nastawiasz negatywnie. zapomnij na te 2 tyg. jeszcze nie Twój i Stacha czas :tak:. im więcej myślisz, tym bardziej Cię to irytuje i po co Ci to? pomyśl, że teraz będą święta. żyj świętami, a martwić będziesz się jak już faktycznie się przeterminujesz. jeżeli ma Cie czekac wywoływanie, to i tak tego nie zmienisz. szkoda mi, że tak się musisz codziennie z tymi myslami (+skurczami) męczyć :-(. ale trzymam kciuki. tyle z nas tu trzyma kciuki, że może akurat coś to da ;-);-);-)

Nulini, "to nie koncert życzeń" hahha mój też ma takie hasła, ale u mnie nie ma złośliwości w głosie tylko taki cięty żart :-D:-D:-D lubię to! ;-);-);-) no i gratki, że widziałaś Synka :tak::tak::tak:

Suseł, super! gratki. ja w pierwszej ciąży też nie miałam ktg. teraz jakoś też wątpię, bo ten gin nawet usg za często nie robi,

Doggi wazne ze Stachu ma się dobrze a szyjka sobie poradzi spokojnie. Czasami dziewczyny chodzą ze skróconą i rozwarciem sporym a poród się wcale nie ma zamiaru zacząć.

Suseł, Nulini
gratki udanych wizyt!

Suseł gratulacje :tak:
Doggi dlaczego mnie nie dziwi Twoja sytuacja?? :-D:rofl2: już takie jesteście wyjątkowe ze swoją szyjką :-p dobrze, że Stachu już tak nie rośnie! Teraz planowana waga w sam raz

Nulini ale słodko z tym Kurczaczkiem :-D ja nigdy mojego pyzia nie widziałam, raz w sierpniu jak mały ziewał, ale to tak dawno było, a teraz nawet nie da się odwrócić do mnie monitora jak widać coś konkretnego

Ja napiszę po dzisiejszej wizycie jutro, bo dzisiaj za późno wrócę.

reklama
Do góry