reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jenn jak uważasz, ale ja bym sobie no spe odpuściła tym bardziej że nic strasznego się nie dzieje u ciebie. Dopytaj może lekarza. .

Ogolnie ja jej powiedzialam ze w sobote mialam przez jakies 30min dosyc silne skurcz.e no ale kurde ja w srode bede juz w 38tc wiec wydaje mi sie ze nie ma sensu rozwalac watroby. Tym bardziej ze kazala brac nospe max

No teraz to juz na pewno ja odpuszcze :-D
Tym bardziej ze ł jakis czas temu kupil mi chyba chelamagb6 i codziennie wieczorem biore jedno
Poza tym uwazam ze na tym etapie to juz kesli maja byc skurcze to beda
A co mi po tym ze przepowiadajacych nis bede czuc? Tyle tylko ze przy porodzie nie bede wiedziala co mnie czeka o sie obsram :p a tak choxiaz czesciowo moze siw nastawie

Lekarzowi mówiłam, że biorę bo w poradni zalecili na te skurcze, ale on nic nie mówił. Jednak chyba faktycznie odstawię. Biorę aspargin w końcu, więc powinno wystarczyć.

Agulqa_b to super ze wszystko ok. Mi prxy oli kazali brać no spe q razie skurczów tylko i to do samego porodu. Ja nie bralam bo i tak nic nie dawała na moje skurcze

reklama
ja już po wizycie :happy2: Gniewko waży równo 3 kg ,na szczęście zwolnił chłopak tak jak mama chciała i waga wskazuje na 36 i 6 ,przytyłam 1kg w 2 tygodnie,ciśnienie nadal graniczne :-( dał zwolnienie do 4.01 czyli do pdp ,mam leżeć i czuć się jakbym w szpitalu juz była,co by wytrzymac jeszcze tydzień,poza tym ustalenia bez zmian,w przyszły poniedziałek ostatnia wizyta i da skierowanie do szpitala,z którym mam się tam udać i oni zdecydują,ale według gina we wtorek będzie cc,zobaczymy :happy2:

Do góry