reklama
Agulqa super ze na wizycie ok, tez bym już tej nospy nie brała, bez sensu trochę. Dotrzymaj do świąt i sobie pojedz bo później nie poszalejesz z jedzeniem, przynajmniej na początku
Kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze!
Kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze!
kasiekz
Fanka BB :)
Zelka wow, zazdroszcze bo ja tego bolu nie chce powtorzyc
Agulka dobrze ze z szyjką bez zmian
Mcpearl oj po oxy myslalam ze wykituje z bolu. Ten bol zupelnie inny byl. Mega mocniejszy:/ Mi sex, schody, okna i zaslony nic nic nie daly...dopiero dzwiganie dziecka sąsiadki
Agulka dobrze ze z szyjką bez zmian
Mcpearl oj po oxy myslalam ze wykituje z bolu. Ten bol zupelnie inny byl. Mega mocniejszy:/ Mi sex, schody, okna i zaslony nic nic nie daly...dopiero dzwiganie dziecka sąsiadki
Ostatnia edycja:
Żelka
Wysmarowałam post i mi zjadło.
Nospy nie brać bez potrzeby, ponoć ma wpływ na malucha ... w postaci obniżania napięcia mięśniowego - jak znajdę badania co to w nich o tym wyczytałam to wrzucę.
Kasiekz nie ma czego zazdrościć, nie wiem czego się spodziewać
Ide z młodym do lekarza, coś kaszle mocno, mało je i robi szare kupska (a to ponoć może świadczyć o problemach wątrobowych) więc lepiej posprawdzać wszystko
Nospy nie brać bez potrzeby, ponoć ma wpływ na malucha ... w postaci obniżania napięcia mięśniowego - jak znajdę badania co to w nich o tym wyczytałam to wrzucę.
Kasiekz nie ma czego zazdrościć, nie wiem czego się spodziewać
Ide z młodym do lekarza, coś kaszle mocno, mało je i robi szare kupska (a to ponoć może świadczyć o problemach wątrobowych) więc lepiej posprawdzać wszystko
Zelka właśnie to miałam na myśli z tą no-spa. Jest udowodnione, że dzieci mam które brały no-spe w ciąży często mają problemy z mową. Ja dlatego byłam tak anty nastawiona jak mi ginka przepisała i szczerze mówiąc nie brałam tak jak kazała. .za to brałam więcej magnezu.
jenn200818
To mnie przestraszyłyście z tą nospą, bo biorę trzy razy dziennie.. to może lepiej nie brać ;-)
reklama