reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
SPRITE - to ja urodziłam o 4:45 koło 9 była moja mama już żeby zobaczyć małą (lekarze mówili żeby pierwsze wizyty po południu były bo za słaba będę ale powiedź to mojej mamie ) i jak wiozłam małą do sali odwiedzin to padłam ale mnie o*******iły te pielęgniarki że z łóżka wstałam ;-) także ja miałam wrażenie że czuje się świetnie bo adrenalina zapewne działała ale tak świetnie nie było ;-)
GOCHSON - to super :-)
GOCHSON - to super :-)
McPearl
Fanka BB :)
Gochson, gratki powrotu do domu!
&&&& za wizyty.
&&&& za wizyty.
kasiekz
Fanka BB :)
Jenn tez bym sobie popatrzyla i zeby doswiadczyl calej ciazy...brzucha, skurczy, dzgania w macicy itp.
Goschon super ze do domu
Sprite mialas identycznie jak moja kolezanka co sn rodzila 3tyg.temu. Tyle krwi stracila ze dopiero na drugi dzien wieczorem dziecko dostala. Wczesniej mdlala.
Ja cc dobrze wspominam. Mialam o 17.35 a rano o 7.00 zaliczylam sama prysznic i poszlam po mlodą. Ale same skurcze porodowe...aaaa az sie boje!
Goschon super ze do domu
Sprite mialas identycznie jak moja kolezanka co sn rodzila 3tyg.temu. Tyle krwi stracila ze dopiero na drugi dzien wieczorem dziecko dostala. Wczesniej mdlala.
Ja cc dobrze wspominam. Mialam o 17.35 a rano o 7.00 zaliczylam sama prysznic i poszlam po mlodą. Ale same skurcze porodowe...aaaa az sie boje!
Ostatnia edycja:
reklama
Goschon bardziej na to wpływ miał fakt, że cały czas praktycznie leżałam. Na wizycie tydzień po wyjściu ze szpitala znowu była ciut krótsza. Sterydy ze szyjką raczej nie mają nic wspólnego.
Ja porodzie też miałam ciężko. .okropne zakwasy, stać nie mogłam o prysznicu nie wspominając. ..do tego okropne zaparcia, ale było minęło :-)
Ja porodzie też miałam ciężko. .okropne zakwasy, stać nie mogłam o prysznicu nie wspominając. ..do tego okropne zaparcia, ale było minęło :-)