reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
SPRITE - to ja urodziłam o 4:45 koło 9 była moja mama już żeby zobaczyć małą (lekarze mówili żeby pierwsze wizyty po południu były bo za słaba będę ale powiedź to mojej mamie :-D ) i jak wiozłam małą do sali odwiedzin to padłam :-p :-D ale mnie o*******iły te pielęgniarki że z łóżka wstałam ;-) także ja miałam wrażenie że czuje się świetnie bo adrenalina zapewne działała ale tak świetnie nie było ;-)

GOCHSON - to super :-)

sprite uśmiałam się z ozdoby choinkowej :-D

Gochson a widzisz, czyli podobnie jak moja mówi, czyli chyba tak trzeba i już. Dobrze, że już wracasz do domu! Pewnie, że wytrzymasz do 34 tc a nawet dłużej :-)

Jenn tez bym sobie popatrzyla i zeby doswiadczyl calej ciazy...brzucha, skurczy, dzgania w macicy itp.:p

Goschon super ze do domu:)

Sprite mialas identycznie jak moja kolezanka co sn rodzila 3tyg.temu. Tyle krwi stracila ze dopiero na drugi dzien wieczorem dziecko dostala. Wczesniej mdlala.

Ja cc dobrze wspominam. Mialam o 17.35 a rano o 7.00 zaliczylam sama prysznic i poszlam po mlodą. Ale same skurcze porodowe...aaaa az sie boje!

Ostatnia edycja:
Ja juz w domu, musze sie jakos ogarnac.
Elutka u Ciebie to chyba po sterydach jakos szyjka stanela wiec mam nadzieje ze u mnie bedzie tak samo.

Kolejna wizyta 3.12 to zobaczymy.

reklama
Goschon bardziej na to wpływ miał fakt, że cały czas praktycznie leżałam. Na wizycie tydzień po wyjściu ze szpitala znowu była ciut krótsza. Sterydy ze szyjką raczej nie mają nic wspólnego.
Ja porodzie też miałam ciężko. .okropne zakwasy, stać nie mogłam o prysznicu nie wspominając. ..do tego okropne zaparcia, ale było minęło :-)

Do góry