reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Gdyby nie były silne to przecież żadna by się nie decydowała na kolejne dziecko ;-) Jakby faceci rodzili to byłby dopiero dramat :-)
jenn200818
Fanka BB :)
A ja bym sobie tak popatrzyła na rodzącego faceta, który umiera z bólu
femme fatal
Mama Ninki :)
pessar mogę sobie powiesić na choinkę jako oryginalną ozdobę, bo jednak nie zakładamy.
szkoda tylko wydanej kasy
Po obchodzie- dzis o 22 drugi zastrzyk, jutro rano USG i do domu. Mam nadzieje ze jutro nikt nie zmieni zdania.
i jak wypisali Cię ?
Ja tam od razu po urodzeniu już nic nie czułam żadnego bólu chciałam wstać z łóżka normalnie ale mi nie pozwolili a byłam nacinana i mnie szyli (co też nie wspominam źle )
reklama
femme, szkoda kasy, ale co zrobić? :-(trudno. oby szyja dała radę i spoko. a może ktoś będzie potrzebował-popytam na forum późniejszych terminów
ale akurat ja nie umiałam wstać z łóżka mimo sn. za dużo krwi wylałam i takie osłabienie miałam, że jak tylko się podnosiłam, to od razu mi się w głowie kręciło. przy pierwszym prysznicu prawie płakałam, że nikogo ze mną tam nie ma, bo miałam wrażenie, że zaraz tam padnę. także poród przetrwałam, ale później jakoś dłużej dochodziłam do siebie.
ale akurat ja nie umiałam wstać z łóżka mimo sn. za dużo krwi wylałam i takie osłabienie miałam, że jak tylko się podnosiłam, to od razu mi się w głowie kręciło. przy pierwszym prysznicu prawie płakałam, że nikogo ze mną tam nie ma, bo miałam wrażenie, że zaraz tam padnę. także poród przetrwałam, ale później jakoś dłużej dochodziłam do siebie.