reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
U nas niby ktg co kilka godzin, ja miałam tylko na początku, przed wywołaniem, potem detektorem położna tętno sprawdzała ;-) Szkoda, że na 4 sale tylko w jednej wanna...
Agulqa, ja bym w staniku wlazła Pod prysznic weszłam w koszuli podciągniętej pod biust ;-) Niby poród, ale ja tam wolę mieć jakiekolwiek poczucie minimalnej intymności
Agulqa, ja bym w staniku wlazła Pod prysznic weszłam w koszuli podciągniętej pod biust ;-) Niby poród, ale ja tam wolę mieć jakiekolwiek poczucie minimalnej intymności
Ostatnia edycja:
To w poznaniu ba raszei 4 sale i wszystkie ba wypasie z wannami, piłkami workami itp w zgc 4 sale jedna rodzinna i ta rodzinna wypasiona
U mnie ktg mi założyli od razu na porodowce jak trafiłam i tyljo odpinali jak szłam do wanny (która zdecydowanie bardziej mi przeszkadzała niż pomagała) a tak cały czas byłam podpieta
U mnie ktg mi założyli od razu na porodowce jak trafiłam i tyljo odpinali jak szłam do wanny (która zdecydowanie bardziej mi przeszkadzała niż pomagała) a tak cały czas byłam podpieta
ja co jakiś czas ktg. tak to mogłam robić co chcę, a raczej co podpowiadała mi super położna (szczęście, że taka się znalazła, uffff). dla mnie super była piłka no i ten prysznic, mmmmmmmmmmmmm...
koleżanka ma zdjęcia z porodówki i ona u mnie w szpitalu w tej wannie w takim sportowym staniku siedziała.
koleżanka ma zdjęcia z porodówki i ona u mnie w szpitalu w tej wannie w takim sportowym staniku siedziała.
reklama