reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Megami wszędzie tylko o tą datę pytają, więc ja chyba będą ją pamiętać do końca życia.. Teraz to trochę jak pesel :-D

LayDeek super, że wszystko dobrze, oby tak dalej!

O płatnościach to raczej nikt nie lubi pamiętać :-)

reklama
LayDeeK super ze wszystko ok!

Megami ja tam za ch***a nie pamiętam kiedy była ostatnia miesiączka, wiem ze kwiecień j a jakoś początek :p

Emilchen bedzie dobrze, trzymam kciuki!!

Sprite ja mysle zebys poszla na wizyte do swojej gin i powiedziala szczerze co i jak i ze moze nie ma potrzeby zakladania krazka...

Alecta tak jak Nulini pisze Lila wygląda jakby "parsknęła" śmiechem:tak:

Megami, Stokrotka, LayDeek gratuluje zdrowych bobasów:-)

Megami ciśnienie moze skacze u lekarza, bo za bardzo sie stresujesz??

Kciuki za pozostałe wizytujace;-)

A ja mam wyniki i mam lekkiego dola:baffled: dokladnie oczywiscie sie nie dowiedzialam, bo pielegniara albo nie chce mnie straszyc albo jest takim olewatorem, ale parametry mam podwyzszone (dokladnie nie wiem czy aspat, alat czy bilirubiny) i twierdzi, ze obejdzie sie z dieta i tabletkami, ale w poniedzialek mam wpasc do swojej gin i ona juz mysle wyjasni mi dokladniej co i jak:baffled:
Nie chce byc tak wyjatkowa:no::no::angry::angry:

Emilchen super!!! Bardzo sie ciesze ze wsio OK. A jaki wyszedl ci termin porodu bo pamietam ze mialas tam rozne w grudniu? Tez kiedys planowalam powtorzyc morfologie po tygodniu ale gin powiedzial ze to za krotki okres i nic nie zmieni:/ Poczekaj chociaz z 2tyg. Gratki chloptasia!

Laydeek gratki! Bo oni tak wage sprawdzają-jak im sie pomiar zlapie:)

Doggi moj tez nogami w dol...bosche tez cie tak kopie nogami jakby je mial w szyjce? Gin najpierw zaglada na usg podpochwowo i zawsze slysze: 'o tu ma stopke':p

Bada moj tez tylko usg bo mam nieregularne cykle. Ale z om wychodzi 20.1 a z usg 16.1 wiec zadna roznica;)

Aob oj, czyli nic nie wiesz i musisz czekac w niepewnosci! To okropne, jakim prawem nie mozna dostac wlasnego wyniku wczesniej! Kciukasy &&&

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny. Ta pielegniara potrafi byc denerwujaca:angry: ja jeszcze ludze sie, ze wyniki jest nieco sfalszowany, bo juz 10 dni biore antybiotyk, wiec moze to wplynelo na wyniki i jak za jakis czas powtorze badanie to bedzie ok.. ale nie wiem nie znam sie ehhh:no:

Pielęgniarki bywają irytujące. U mojej gin jedna taka - co ją widzę to mi ciśnienie podnosi. Nigdy nie widziałam by się uśmiechnęła, zagadała, uprzejmości nic. Robi co do niej należy i tyle.
Aob oby wyniki nie były złe ;-)

reklama
Dziewczyny, dzieki!!!
Pytałam się jeszcze ginki czy jest coś co ja mogę zrobic, żeby mała się odwróciła. Miałam na myśli ćwiczenia . W odpowiedzi usłyszałam, że absolutnie nic. Jeśli sie nie obróci, to po 37 tyg umawiamy się na cc.

bada, następna wizyta 12.12

Ostatnia edycja:
Do góry