reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Sprite, słusznie! :thumbup:

Doggi ponoć unoszenie miednicy wyżej niż reszta ciała może pomóc w obróceniu, oj ten Stachu :-)

reklama
Megami jest kilka sposobów żeby pomóc młodemu, gin i położona mi mówili ale on generalnie i tak po swojemu robi. Ale gin ostrzegał ze są takie przypadki że nawet jak gin od zewnątrz pomaga dziecku się obrócić to są takie uparte typki które zaraz wracają do pozycji poprzedniej i nie pogadasz. Chwilowo ten mój właśnie takie uparty dziad

Doggi :-D :-D

Jenn nie kracz , nie kracz ;-) Ja i nadciśnienie sprzed ciąży już mam i cukrzycę przed ciążą typ II miałam która w ciąży UWAGA mi rzekomo zniknęła :szok: Zresztą pisałam chyba o tym obszerny post ;-) Najlepiej żeby nic nie dolegało :-)

Stokrotka a nie możesz zjeść naleśnika z mąki pełnoziarnistej? Kurde ja jak na diecie byłam to wyliczyłam raz dokładnie ile ma taki naleśnik ale już zapomniałam, bym musiała moj zeszyt znależć. Szpinak z tego co pamiętam do WW się nie liczy. Ale takie naleśniki już nie są takie pyszne jak z normalnej. Chociaż zawsze coś :-)

Alecta super!

Unita gratki!

Megami super wsio OK. Cisnienie koniecznie kontroluj! Oby juz nie skakalo!

Stokrotka jak na blizniaczki to super waga:) Gratki!

Emilchen trzymam kciukasy zeby nie spadly (muszą miec chyba min.80 jak pamietam?). Bedzie dobrze no bo musi byc!

Ostatnia edycja:
Jenn ja robie szarlotke z kaszy jaglanej:-) bez cukru z cynamonem i daktykami i bananem po godzinie cukier oki wiec chyba mozna:-)

Mommy poczekam:-) moze zrobie sobie makaron ciemny ze szpinakiem:-)

Stokrotka ja to sobie pozwalam czasem na gryza czegoś słodkiego w ciągu dnia, jak się poruszam gdzieś.. Właściwie to w mojej poradni nie układają jadłospisów, dostałam tylko informację co mogę, czego nie i tyle.. Sama układam sobie posiłki tak w sumie trochę na oko. Właściwie to najchętniej jadłabym mięso, warzywa i ryby na okrągło przez cały dzień.. Bo to pieczywo jest dla mnie najgorsze ;-)
Już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty, a ona dopiero na początku grudnia.. Obejrzałabym sobie małego bo się rozbestwił :-)

reklama
Do góry