reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Doggi w ciągu dnia na pierwsze śniadanie kanapkę z dodatkami do tego albo jajecznica albo parówki, czasem coś innego.. Potem na drugie śniadanie albo kanapka i jogurt z płatkami, albo jabłko i jogurt z płatkami; na obiad zazwyczaj mięso/ryba plus warzywa i ryż; na podwieczorek jabłko; na kolację dwie kanapki albo bułka żytnia bądź grahamka; no i przed samym snem znowu kanapka.
Nie jestem głodna w ciągu dnia, a jeśli jestem to po prostu dodaję sobie posiłek. Te poranne cukry mam od tygodnia, tak to wcześniej było ok.
Megami jem żytni, bo jest akurat dla mnie najlepszy, ale też nie każdy także czasem testuję i sprawdzam, bułka grahamka bądź żytnia. Nie przeliczam, po prostu wiem jaki indeks ma to co jem. W mojej poradni jak widzę kiepsko podchodzą do pacjentek..
Nie jestem głodna w ciągu dnia, a jeśli jestem to po prostu dodaję sobie posiłek. Te poranne cukry mam od tygodnia, tak to wcześniej było ok.
Megami jem żytni, bo jest akurat dla mnie najlepszy, ale też nie każdy także czasem testuję i sprawdzam, bułka grahamka bądź żytnia. Nie przeliczam, po prostu wiem jaki indeks ma to co jem. W mojej poradni jak widzę kiepsko podchodzą do pacjentek..
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Super wieści Laseczki!!!
Jenn może powinnaś po prostu mniejsze porcje zjadać. Na pewno nic smażonego. Na śniadanie kanapka plus jajecznica lub parówki to mi się dużo wydaje i tak kolacja o 23 trochę późno wiec nie masz nawet kiedy tego przetrawic stąd wysoki cukier rano.
bada m.
kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&
reklama
jenn200818
Doggi tylko naturalne jadam.
Elutka akurat wydaje mi się, że parówki są ok, po nich także cukier dobry. Natomiast dziś spróbuję zjeść o 21 ostatni posiłek i zobaczę co będzie, sama nie wiem. Hm porcje wydają mi się i tak dosyć małe, nie jem wielkich porcji.
Elutka akurat wydaje mi się, że parówki są ok, po nich także cukier dobry. Natomiast dziś spróbuję zjeść o 21 ostatni posiłek i zobaczę co będzie, sama nie wiem. Hm porcje wydają mi się i tak dosyć małe, nie jem wielkich porcji.