reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
To trzymamy kciuki alecta.
A apropo zdjęcia. Moja mała tez wstydziocha i nie chciała sie pokazać. Najpierw rączka na buźce, potem uciekała. To zdjecie to jedna chwila, gdzie dała sie złapać :)

Hej,

Miałam dzisiaj wizytę. Szyjka mi się otwiera od wewnątrz i skraca się. Przy ostatnim usg 38mm a dzisiaj 24mm. Do tego dziecko jest duże bo wazy już 2200g. Lekarz kazał mi brać luteinę, nospę i się oszczędzać. Wiecie może jakie są normy szyjki?? Nic znaleźć nie mogę na necie:(

Ewi szyjka jeszcze nie taka zła, jezyk taka ma id początku :) faktycznie 2200 to kawał dziecka :) leż kochana a będzie dobrze już niedługo tylko te ostatki z nogami do góry :)

Laydeek gratki;) U mnie tez pupa na dole ale cora tak miala do 33-34tc wiec jeszcze czas. Pamietam jak sie obracala...bolesne wypietrzenie brzucha z jednej strony przez jakis czas:)

Ewi szyjka skrocona ale jeszcze OK.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewi a w jakim czasie sie tak skrocila. U mnie w ciagu 2 tygodni z 34 do 23. Teraz po tygodniu dalej jest 23 ale lezenie, luteina, nospa i magnez.

Do góry