To u mnie z kolei problem z niskim cukrem, na czczo jest na dolnej granicy, a po 75 gramach cukru i po 2 h jeszcze spadło... zapytała gina czy to dobrze czy źle a on powiedział, że nie wie...że on pilnuje żeby nie było za dużo i że jak chce to mogę iść do diabetologa...
reklama
Stokrotka34
Fanka BB :)
Jenn to chyba nie jest az tak zle.
Susel a Ty piszesz o badaniu na krzywa?
Susel a Ty piszesz o badaniu na krzywa?
LayDeeK no mój mi powiedział ze jeszcze niektórzy praktykują porody SN z takim ułożeniem ale generalnie może to przynieść więcej szkód niż korzyści i poza tym jest dużo cięższy niż główką i mimo że ja mam już drugi poród to i tak wskazania na chwilę obecną to cc prxy tym ułożeniu, ale u mnie do tego wszystkiego biodra się nie rozsunely za bardzo i mam dość wąskie jsk do porodu. No i gin mówił ze do 34 tc ma czas się obrócić ale od 30tc szanse praktycznie z dnia na dzień spadają a po 34tc to już graniczy z cudem chyba że dziecko malutkie jest.
Suseł, coooo?! Serio tak vi powiedziała?! No co za baba, przecież ona musi mieć pojęcie o tym,
Suseł, coooo?! Serio tak vi powiedziała?! No co za baba, przecież ona musi mieć pojęcie o tym,
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Suseł, to ja miałam bardzo podobne wyniki W pierwszej ciąży to na czczo miałam około 60 z tego co pamiętam, nikt nic nie mówił, ale czy to dobrze, że nie mówił, to nie wiem. Prawda taka, że mało który gin zna się na czymś więcej poza jego fachem, bo przecież od innych spraw są inne specjalizacje i można wysłać pacjentkę
Ponoć poród miednicowy nie jest bardziej niebezpieczny, ale po pierwsze teraz mało lekarzy ma doświadczenie w takich porodach, po drugie u pierworódki nikt się na to nie zgodzi.
LayDeek są specjalne ćwiczenia mające na celu nakłonić malucha na odwrócenie się, może warto spróbować
Ponoć poród miednicowy nie jest bardziej niebezpieczny, ale po pierwsze teraz mało lekarzy ma doświadczenie w takich porodach, po drugie u pierworódki nikt się na to nie zgodzi.
LayDeek są specjalne ćwiczenia mające na celu nakłonić malucha na odwrócenie się, może warto spróbować
Ostatnia edycja:
Megami mój gin mówił ze wszystko zależy od tego jak się rozeszły kości matki i wtedy dopiero można zdecydować czy da się czy nie ale napewno jest bardziej bolesne, dłuższy o cięższy (bo główka jest najcięższa i nspiera i szybciej idzie a tak dup.ka lekka i nie ma co napierac, a niebezpieczny jest jak źle oszacuja miejsce do przebicia się, co się często zdarzało.
bada m.
Fanka BB :)
LayDeek śliczna fotka Twojej córci mi gin mówił,że w 34-35 bobas powinien się obrócić,więc jeszcze ma trochę czasu ;-)
gochson dobrze,że nie jest gorzej,odpoczywaj nadal
gochson dobrze,że nie jest gorzej,odpoczywaj nadal
reklama