reklama
I ja się melduje po prenatalnych.
Werczita ma się dobrze. Ze złych wieści to tylko fakt, że dalej ułożona jest miednicowo. Nogi skrzyżowane ma, a stopy leżą na moim pęcherzu. Ze względu na ułożenie nóżek, lekarz nie był w stanie odczytać płci
Mała wazy 1473 g, więc wielkoludem nie bedzie. Ale wszystko mieści sie w normach. Data porodu z usg zgodna z OM.
A to nosek mojej Werczity
Werczita ma się dobrze. Ze złych wieści to tylko fakt, że dalej ułożona jest miednicowo. Nogi skrzyżowane ma, a stopy leżą na moim pęcherzu. Ze względu na ułożenie nóżek, lekarz nie był w stanie odczytać płci
Mała wazy 1473 g, więc wielkoludem nie bedzie. Ale wszystko mieści sie w normach. Data porodu z usg zgodna z OM.
A to nosek mojej Werczity
Załączniki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LayDeeK, ŚLICZNOŚCI!!!
Cholera, ale mnie korci, żeby iść prywatnie na USG
Cholera, ale mnie korci, żeby iść prywatnie na USG
Stokrotka34
Fanka BB :)
LayDeek super ze wizyta udana:-) ciesze sie!
Jenn moj lekarz ma jeszcze wiecej luzu do 95 na czczo i max 135 po posilku:-) a ile Ty masz na czczo? a i jeszcze apropo insuliny jak trzeba to lepiej ja brac, nie piwoduje skutkow ubocznych.
Jenn moj lekarz ma jeszcze wiecej luzu do 95 na czczo i max 135 po posilku:-) a ile Ty masz na czczo? a i jeszcze apropo insuliny jak trzeba to lepiej ja brac, nie piwoduje skutkow ubocznych.
jenn200818
Fanka BB :)
Stokrotka34 najwyżej na czczo mam 96, po posiłkach praktycznie się nie zdarza więcej niż 120, czasem jak eksperymentuje z czymś nowym to zdarzy się trochę ponad ale wtedy wiem, żeby tego więcej nie jeść..
reklama
Doggi, moze lekarz prowadzący mi da. Ten od prenatalnych wspomniał, że ma jeszcze czas na obrócenie ale nie bedzie ukrywał ze na tym etapie powinna juz byc obrócona. Jesli sie to nie zmieni, czeka mnie cc. Cytuje: nie chciałaby Pani rodzic naturalnie pierwsze dziecko przy takim ułożeniu. Ewidentnie jest to wskazanie do cc.