reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
I ja się melduje po prenatalnych.
Werczita ma się dobrze. Ze złych wieści to tylko fakt, że dalej ułożona jest miednicowo. Nogi skrzyżowane ma, a stopy leżą na moim pęcherzu. Ze względu na ułożenie nóżek, lekarz nie był w stanie odczytać płci :)
Mała wazy 1473 g, więc wielkoludem nie bedzie. Ale wszystko mieści sie w normach. Data porodu z usg zgodna z OM.

A to nosek mojej Werczity

ImageUploadedByForum BabyBoom1415804038.847541.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415804038.847541.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415804038.847541.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 40
Goschon to leż ile możesz. Dużo za wysokie te leukocyty, bo w ciąży to norma że jest więcej. .
Jezyk chlopaki super sobie radzą :-) ja dopiero jutro (mam nadzieję) dowiem się więcej...mam być badana jeszcze :-)

Elutka mam 13,70, a norma 10. Synek był ostatnio chory a ja dzis tez srednio sie czuje. Kolejna wizyta 24.11 i wtedy mam powtorzyc morfologie i zrobic crp.

LayDeek super ze wizyta udana:-) ciesze sie!

Jenn moj lekarz ma jeszcze wiecej luzu do 95 na czczo i max 135 po posilku:-) a ile Ty masz na czczo? a i jeszcze apropo insuliny jak trzeba to lepiej ja brac, nie piwoduje skutkow ubocznych.

Stokrotka34 najwyżej na czczo mam 96, po posiłkach praktycznie się nie zdarza więcej niż 120, czasem jak eksperymentuje z czymś nowym to zdarzy się trochę ponad ale wtedy wiem, żeby tego więcej nie jeść..

LayDeeK cudowności!!!! U mnie też ułożenie miednicowe i wiem ze od zeszłego tyg nie zmieniło się i nadal tak leży. Dostałaś kartę ruchów? Tez ci mówił gin o cc? I di kiedy ma czas na wywrotke?

reklama
Doggi, moze lekarz prowadzący mi da. Ten od prenatalnych wspomniał, że ma jeszcze czas na obrócenie ale nie bedzie ukrywał ze na tym etapie powinna juz byc obrócona. Jesli sie to nie zmieni, czeka mnie cc. Cytuje: nie chciałaby Pani rodzic naturalnie pierwsze dziecko przy takim ułożeniu. Ewidentnie jest to wskazanie do cc.

Do góry