reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Kasiek ja niestety tez ie nie znam, ale nie martw sie na zapas, bo w necie duuzzo dziwnych rzeczy mozna znalezc..

Sylwi dobrze, ze sie stan nie pogarsza, wiec tak trzymac!

Aza super, ze wszystko ok:tak: oby wiecej takich wiesci!

Elutka trzymam kciuki!!

Powodzenia dla wizytujacych:tak:

Tez wczoraj myślałam o Elutce i krążku, przecież to chyba dobry moment na niego, tak myślę

Kasiekz wydaje się spoko, będziesz pod pełną kontrolą wszystko sprawdzą i będzie dobrze :) czekamy na wieści konkretniejsze :)

Dziewczyny Elutka miała mieć krążek ale jej te bakterie nie zniknęły i nie mogli założyć. (Jak dobrze pamiętam)

Aza- sama już się nie mogę doczekać tego widoku:)

Kasiek- wszystko będzie dobrze :)

KasiekZ to dobrze, że będziesz pod pełna kontrolą. Ja myślałam, że te antyciała to tylko groźne na poczatku ciązy bo powoduja poronienie. Skąd Ci się nagle wzięły, dziwne to...

Ja wizytę mam dopiero na 18, potem jeszcze wycieczka do Ikeii wiec napiszę pewnie dopiero jutro.

Ciekawa jestem wagi Jagody, czy dalej taka kruszyna czy zaczyna nadganiać wasze bobasy, 4 tygodnie temu ważyła 660 gram...

Elutka czekam z niecierpliwością na wieści

Kasiek ważne, że znalazłaś się pod opieką specjalistów. Teraz będzie już tylko dobrze

Suseł trzymam kciuki

reklama
Hej laski,

Staram się was nadrabiać na bieżąco, ale już czasu brak na odpisywanie.

Kasiekz, Elutka- Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Sylwi- dobrze, że już zostałaś o wszystkim poinformowana. Przynajmniej wiesz jaka jest sytuacja.

Ja już po, niestety wyniki morfologi nie zmieniły się od ostatniej wizyty, mam jeść dużo czerwonego mięcha :-) Za to ciśnienie dzisiaj 110/70, a nie 80/60 jak ostatnio. Mówiłam mojej gince, że ostatnio po 10min spacerze brzuch mi się strasznie napina, więc od razu kazała wskoczyć na fotel. Na szczęście śzyjka mocno trzyma i wszystko jest ok. Nie robiła mi USG, bo uważa, że nie powinno się robić co wizytę, a ja jestem taka ciekawa jaki Kuba już duży jest. Następna wizyta 26.11.

Do góry