reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jeju jakaś plaga z tymi szyjkami normalnie :(
Moja koleżanka dzisiaj o 6:00 do szpitala pojechała, bo w 34 tygodniu rodzić zaczęła, skurcze co 3 minuty miała i leży teraz, bo lekarze robią wszystko żeby zatrzymać poród.

Trzymam kciukasy za Wasze szyjki!

Marcioszek gratuluję wizyty

Gochson będzie dobrze don't panic. Leż i się nie ruszaj a będzie dobrze, nogi do góry ingerencji relax :)

Elutka powodzenia i zdrówka dawaj znać co i jak u was :)

Elutka kciuki zaciśnięte a Ty ściskaj nogi...

Gochson leż ile się da, będzie dobrze.

KasiekZ dobrze, że wiesz na czym stoisz. Czekamy na wieści co do wyników.

Marcioszek gratuluję udanej wizyty :)

Ostatnia edycja:
Jejku trzymam za Was wszystkie kciuki. Coś te dzieci tak szybko się na ten świat wybierają, a w brzuszku tak przyjemnie i cieplutko.
Odpoczywajcie i dbajcie o siebie a na pewno będzie wszystko ok. Musi być!

Elutka trzymaj się dzielnie! Dobrze ze jestes w szpitalu bo w domu to ryzyko za duze.

Gochson za ciebie tez kciuki zaciskam! Dziewczyny musi byc dobrze!

Kasiek dobrze ze sie uspokoilas trochę, teraz wszystko będzie pod kontrolą wiec nie masz się co martwić.

Marcioszek cieszę się że u ciebie wszystko dobrze.

Elutka trzymam kciuki!!! Niech dzidzia ładnie siedzi w brzuchu!
marcioszek gratulacje :-)
kasiek czekamy na wieści jutro. Fajnie, że Cię ta babka tak otoczyła opieką :tak:
Gochson dużo odpoczywaj i staraj się nie stresować, trzymam kciuki &&&&
AZA ale moje miało prawie 1500 g w 28 tyg i 5 dniu to teraz już pewnie duzo więcej ma mój kolos :szok:

Kasiek dobrze, że wytłumaczyli Ci w czym rzecz. Trzymam kciuki za wyniki

Elutka trzymajcie się dzielnie w dwupaku

Gochson odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj. Musi być dobrze

Marcioszek gratuluję udanej wizyty

reklama
Wróciłam z usg i na razie wszystko OK.:tak:
Maja pozostała Mają - lekarz powiedział do mojego M., że z tego to syna nie zrobimy :-)
Majeczka waży 1232 g i wymiarowo dokładnie mieści się w tygodniu z ostatniej miesiączki - nie jest ani do przodu ani do tyłu.
Wody płodowe w normie, ruchy płucne obecne.
No i szyjka nie jest skrócona i ma 3,14 cm ( jak miałam sprawdzaną 13.09. to miała 3,36 cm). Lekarz powiedział, że tak trzymać ! :tak:

Do góry