reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Czekam na ip ale nie wiadomo czy mnie dzisiaj przyjmą, bo chyba będą dopiero termin ustalać. . Dzięki wszystkim wspierającym na wsparcie! :-*

Jeeee.... nadrobiłam 15 stron a to i tak od poniedziałku... Nie ogarniam się... ja wczoraj miałam usg i wszystkie narządy ok, mały waży 1500 i jest już ułożony głową w dół. Oczywiście tak jak na usg 3d nogę miał przed twarzą, akrobata jak nic... Bada termin następnej wizyty 13.11.

Sprite, Jenn super, że wszystko ok. Tylko tak dalej...

Yaggam super, że cukier masz tak ładnie wyregulowany. Dobrze, że szyjka nie pogorszyła się.

Agulqa widzę, że masz lekarza z super podejściem :)

Elutka
trzymam kciuki za wizytę w szpitalu. Tam przynajmniej Cię dobrze przebadają, może też musisz mieć pessar.

Sylwi dobrze, że z szyjką ok.

Emilchen mamy dzieci podobne wagowo :)

Jeżyk dziś już nie będę grzebać wstecz. Rozumiem, że wreszcie odnaleźli siusiaka u twojego szkraba?

Ostatnia edycja:
Aza, dzięki, że mi przypomniałaś, bo właśnie wczoraj jechałam gdzieś autem i w tej rutynie zaczęłam myśleć o Elutce! i wlaśnie się zastanawiałam, że skoro skraca Ci się szyjka w takim tempie, to dlaczego Ci gin nie założy krążka na szyjkę? właśnie miałam Ci to podpowiedzieć, ale uprzedzila mnie Aza. teraz w szpitalu pewnie sami już coś wymyślą.

Aza, gratki! :)

Ostatnia edycja:
Jeżyk chłopaki się cieszą, że będzie brat? Jeszcze tylko ośmiu i będzie pełny skład do drużyny :))))

Ostatnia edycja:
Aza- wszyscy się cieszymy :tak::tak::tak: O tak jak trzeci będzie chciał trenować piłkę nożną to mi braknie dni w tygodniu na treningi:-D:-D no ale czego się nie robi dla dzieci ;-)

Sprite no właśnie tez się zastanawiałam czemu Elutce nic o krążki nie powiedziała ginka. Dobrze, że idzie do szpitala to wszystko sprawdzą.

Jeżyk z pewnością bracia wciągną Franka w piłkę. Będziesz miała fajny widok, trójka biegająca za piłką w sadzie... Zazdraszczam...

Ostatnia edycja:
reklama
Mam juz harmonogram. Dzis Centrum Krwiodastwa w celu ustalenia miana i rodzaju przeciwcial. Tylko tu robią. I to badanie bede juz robic co 2tygodnie. Jutro moj gin i kontrola dokladna. Za tydzien ordynator szpitala bo jest specjalistą w konfliktach serologicznych wiec konsultacja a za dwa tygodnie bede miec sprawdzane te przeplywy krwi w mozgu bobasa.
Tak wiec jutro wieczorem bede wiedziala cos wiecej.

aza duzy bobas! Super ze wsio OK.

Do góry