reklama
Jeeee.... nadrobiłam 15 stron a to i tak od poniedziałku... Nie ogarniam się... ja wczoraj miałam usg i wszystkie narządy ok, mały waży 1500 i jest już ułożony głową w dół. Oczywiście tak jak na usg 3d nogę miał przed twarzą, akrobata jak nic... Bada termin następnej wizyty 13.11.
Sprite, Jenn super, że wszystko ok. Tylko tak dalej...
Yaggam super, że cukier masz tak ładnie wyregulowany. Dobrze, że szyjka nie pogorszyła się.
Agulqa widzę, że masz lekarza z super podejściem
Elutka trzymam kciuki za wizytę w szpitalu. Tam przynajmniej Cię dobrze przebadają, może też musisz mieć pessar.
Sylwi dobrze, że z szyjką ok.
Emilchen mamy dzieci podobne wagowo
Jeżyk dziś już nie będę grzebać wstecz. Rozumiem, że wreszcie odnaleźli siusiaka u twojego szkraba?
Sprite, Jenn super, że wszystko ok. Tylko tak dalej...
Yaggam super, że cukier masz tak ładnie wyregulowany. Dobrze, że szyjka nie pogorszyła się.
Agulqa widzę, że masz lekarza z super podejściem
Elutka trzymam kciuki za wizytę w szpitalu. Tam przynajmniej Cię dobrze przebadają, może też musisz mieć pessar.
Sylwi dobrze, że z szyjką ok.
Emilchen mamy dzieci podobne wagowo
Jeżyk dziś już nie będę grzebać wstecz. Rozumiem, że wreszcie odnaleźli siusiaka u twojego szkraba?
Ostatnia edycja:
Aza, dzięki, że mi przypomniałaś, bo właśnie wczoraj jechałam gdzieś autem i w tej rutynie zaczęłam myśleć o Elutce! i wlaśnie się zastanawiałam, że skoro skraca Ci się szyjka w takim tempie, to dlaczego Ci gin nie założy krążka na szyjkę? właśnie miałam Ci to podpowiedzieć, ale uprzedzila mnie Aza. teraz w szpitalu pewnie sami już coś wymyślą.
Aza, gratki!
Aza, gratki!
Ostatnia edycja:
bada m.
Fanka BB :)
Elutka &&&&&&&&&&&&&&
Aza gratki zdrowego synusia :-)
Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&
Aza gratki zdrowego synusia :-)
Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&
Sprite no właśnie tez się zastanawiałam czemu Elutce nic o krążki nie powiedziała ginka. Dobrze, że idzie do szpitala to wszystko sprawdzą.
Jeżyk z pewnością bracia wciągną Franka w piłkę. Będziesz miała fajny widok, trójka biegająca za piłką w sadzie... Zazdraszczam...
Jeżyk z pewnością bracia wciągną Franka w piłkę. Będziesz miała fajny widok, trójka biegająca za piłką w sadzie... Zazdraszczam...
Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Mam juz harmonogram. Dzis Centrum Krwiodastwa w celu ustalenia miana i rodzaju przeciwcial. Tylko tu robią. I to badanie bede juz robic co 2tygodnie. Jutro moj gin i kontrola dokladna. Za tydzien ordynator szpitala bo jest specjalistą w konfliktach serologicznych wiec konsultacja a za dwa tygodnie bede miec sprawdzane te przeplywy krwi w mozgu bobasa.
Tak wiec jutro wieczorem bede wiedziala cos wiecej.
aza duzy bobas! Super ze wsio OK.
Tak wiec jutro wieczorem bede wiedziala cos wiecej.
aza duzy bobas! Super ze wsio OK.