reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ja też dostałam antyglobulinę bo ja mam rh- a mąż rh+, Nina oczywiście ma grupę tatusia. Co do odczynu Coombsa, to nie pamiętam czy mi robił w tej ciąży, może jeszcze będę miała...
U mnie chorowania ciąg dalszy, dalej chrypię i kaszlę, jma.uż prawie tydzień trzyma. Chyba pójdę znowu do lekarza w połowie tygodnia.

Elutka, o ja, że też nie wiedziałam.. Gratki dobrych wieści :-)

Suseł łączę się w bólu, u mnie do tego krwotoki z nosa od kataru :p Może nim pójdziesz zrób wymaz z gardła, będzie czarno na białym czy to nie bakteria. A jak po inhalacjach?

Ja w tej ciąży miałam już 2x coombsa, poprzednio ni razu, ale po każdym poronieniu i porodzie miałam zastrzyk, tym bardziej że córy mają rh+ po tatusiu.

Elutka, ale fajnie! :-) lubie takie akcje! ja się w maju tego roku (zresztą rok temu też) załapałam na darmowe usg piersi. w ciąży z młodym też było u mnie darmowe usg 3d/4d w galerii, ale tyle było chętnych, że niestety mi się nie udało.

A ile za mną. .. masakra jakaś! Jeszcze na początku listopada jest akcja z "usg Małopolska" ale to dla I i II trymestru i też będą robić usg za free pod okiem super fachowca.

reklama
Do góry