reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Elutka, ależ zazdroszczę! U mnie była akcja z darmowym USG, ale w marcu czy kwietniu, jak jeszcze w ciąży nie byłam
Ja też dostałam antyglobulinę bo ja mam rh- a mąż rh+, Nina oczywiście ma grupę tatusia. Co do odczynu Coombsa, to nie pamiętam czy mi robił w tej ciąży, może jeszcze będę miała...
U mnie chorowania ciąg dalszy, dalej chrypię i kaszlę, jma.uż prawie tydzień trzyma. Chyba pójdę znowu do lekarza w połowie tygodnia.
U mnie chorowania ciąg dalszy, dalej chrypię i kaszlę, jma.uż prawie tydzień trzyma. Chyba pójdę znowu do lekarza w połowie tygodnia.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Elutka, o ja, że też nie wiedziałam.. Gratki dobrych wieści :-)
Suseł łączę się w bólu, u mnie do tego krwotoki z nosa od kataru Może nim pójdziesz zrób wymaz z gardła, będzie czarno na białym czy to nie bakteria. A jak po inhalacjach?
Ja w tej ciąży miałam już 2x coombsa, poprzednio ni razu, ale po każdym poronieniu i porodzie miałam zastrzyk, tym bardziej że córy mają rh+ po tatusiu.
Suseł łączę się w bólu, u mnie do tego krwotoki z nosa od kataru Może nim pójdziesz zrób wymaz z gardła, będzie czarno na białym czy to nie bakteria. A jak po inhalacjach?
Ja w tej ciąży miałam już 2x coombsa, poprzednio ni razu, ale po każdym poronieniu i porodzie miałam zastrzyk, tym bardziej że córy mają rh+ po tatusiu.
Elutka, ale fajnie! :-) lubie takie akcje! ja się w maju tego roku (zresztą rok temu też) załapałam na darmowe usg piersi. w ciąży z młodym też było u mnie darmowe usg 3d/4d w galerii, ale tyle było chętnych, że niestety mi się nie udało.
reklama