reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

kasiek, super!!! :tak:

Unita, szkoda, że cukier za wysoki, ale dietka od dietetyka to dobra sprawa :tak: w sumie nie obraziłabym się za taką dietę. nażarłam się już w tej ciąży, więc teraz mogłabym dietować ;-);-)

emilchen, rozumiem Cię, bo samej byłoby mi bardzo przykro. i wiem, że lekarka też człowiek, że pewnie miała ciężki dzień w pracy. ale ja nie potrafię zrozumieć takiego zachowania. kurde! skoro sama też większość dnia siedzę w robocie (no teraz już nie, ale mówię o wcześniejszych sytuacjach) i też użeram się z durnymi współpracownikami, z upierdliwymi klientami, a do tego jestem nieraz zmęczona przebywaniem w 36 stopniowym cieple, to jakim prawem ktoś się na mnie wyżywa za swój dzień, jeżeli ja jestem dla tej osoby mimo wszystko miła :baffled:. takich sytuacji nigdy nie umiałam zrozumieć :baffled:. czasami ludzie powinni ugryźć się w język :crazy:

no cóż, było minęło. może Cię przeprosi. a jak nie to może Ty jej powiedz na wizycie, że sprawiła Ci przykrość.

reklama
Emilchen ja obstawiam, że na wizycie ona w ogóle nie będzie o tym pamiętała.
Nie zachowała się fajnie i też bym się na pewno wkurzyła, ale z drugiej strony lekarz też człowiek i nie wiemy co się u niej w tym momencie działo.
Ja miałam sytuacje z moją poprzednią gin jak byłam w ciąży z Tymkiem, że też przez telefon nie fajnie mnie potraktowała (jak teraz na to patrzę to sprawa, z którą dzwoniłam była rzeczywiście blacha), a później dowiedziałam się, że akurat wtedy zmarł jej tata po długiej i ciężkiej chorobie.
Dlatego nie ma co oceniać ludzi po jednym telefonie, chociaż, jak już pisałam, też zapewne bym się wkurzyła.

Dzieki laski!

Nulini tak:)

Emilchen ja tez uwazam ze na nastepnej wizycie zapomni o tym. Szkoda tylko ze ty bedziesz sie stresowac:/

Unita heh, moj M przywiozl stos czekolad z Niemiec i wpierdzielalam caly tydzien a po jutrze cukier:p Mam nadzieje ze bedzie OK. A ty dasz rade:) Masz tylko troche przekroczone.

Kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Emilchen- też mi się wydaje, że na następnej wizycie ona nie będzie już o tym pamiętać. Miejmy nadzieję, że to jednorazowe zachowanie z jej strony.

Kasiek- super wieści :-)

Unita- aż tak bardzo nie masz za wysokiego tego cukru. Może jak ograniczysz spożywanie słodkości będzie dobrze. Dieta od diabetologa na pewno pomoże.:-)

Próba nr3 dodana zdjęcia z Usg. Przedstawiam wam buźkę Kuby :-)

Kuba 6t5d.c. 2.jpg

Załączniki

• Kuba 6t5d.c. 2.jpg
    Kuba 6t5d.c. 2.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry