reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Yggam ważne, że lekarz trzyma rękę na pulsie. Trzymam za Was mocno kciuki, aby jednak córunia za szybko nie pchała się na świat.

reklama
Właściwie to moja szyjka miała ostatnio 3,36 cm i podobno to w normie. Lekarz bardziej czepia się tego że jest miękka. Z drugiej strony powiedział mi że widać że dobrze się prowadzę i nie jest najgorzej.
Zresztą mój gin pracuje na patologii ciąży i oni tam bardzo poważnie podchodzą do tych spraw. Można powiedzieć że są trochę przewrazliwieni.
A ja dzisiaj mam 25t3d.
Aha i dostałam luteine dopochwowo dwa razy dziennie - podobno dobrze działa na szyjkę.

Ostatnia edycja:
Elutka, gratki!

jeżyk, ja mam tak jak pisze emilchen. moja ma już tylko praktykę prywatną.

Sylwi, nie mam pojęcia czemu. ja dopiero jutro po niego jadę, to zobaczę co jest napisane na ulotce, ale w necie wyczytałam, że tam podobno jest instrukcja obsługi, jak to zakładać i wyjmować samemu! :szok::szok::szok:

yggam, to będziemy razem zakrążkowane z początkiem listopada ;-) kciuki!

yggam grunt to się dobrze prowadzić :-D A tak serio to dobrze, że o siebie dbasz i na pewno będzie wszystko super z małą. Lekarz naprawdę trochę nadgorliwy, ale lepiej dmuchać na zimne niż coś zaniedbać.

sprite ja żałuję, że tej mojej nie będzie w szpitalu. Nie chodzi mi oto, że przy porodzie, ale lepiej bym się czuła, gdyby pracowała na oddziale... Niby mam dostać wskazówki na piśmie odnośnie wszystkich moich leków, ale nie wiadomo jak ci lekarze podejdą do sprawy...

Yggam moja szyjka podobnej długosci jak Twoja i tez miekka, poki co mam brac luteine i za tydzien sprawdzenie.
Elutka a jaka dawke luteiny bierzesz?
Ja jak znowu po tej luteinie mam jakies brudzenia :(

reklama
Do góry