reklama
Dziewczyny, chyba zamiast pocieszyć Agusię, to ją tylko bardziej dołujemy. Mam nadzieje, że ta nereczka Sarci nie boli. Bolałaby chyba wtedy, gdyby była już uszkodzona. A teraz trzeba wszystko robić, żeby do tego nie doszło.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No właśnie nie wiem,co sie dzieje,niby Kuba czasem pokasłuje,ale po za tym nic mu nie jest(troche katar schodzi).Wprawdzie rano nie chciał jeść i juz myślałam,że gardełko,ale na grillu zajadał,aż uszy mu sie trzęsły,zjadł obiad,mięsko grillowane,chlebek i na dokładke banana.Tylko ślini sie strasznie...Ma świetny humor,śpi ładnie,ale ten dziwny kaszelek ,taki suchy.Pryskam mu Tantum Verde,mam nadzieje,że pomoże...
agusia9915
Matka wariatka
mam nadzieje ,ze Kubulinek bedzie zdrow
Sara dzis obudział sie z podpuchnietymi oczami utrzymywało sie tak do popłudnia
Sara dzis obudział sie z podpuchnietymi oczami utrzymywało sie tak do popłudnia
rozalka
Jeżeli macie jakies problemy alergiczne(np.ja mam teraz katar),albo Wasze dzieciaczki,to warto sie zapoznać z tym kalendarzem.
Kalendarz Pylenia Ro�lin w Polsce - 4 regiony
Kalendarz Pylenia Ro�lin w Polsce - 4 regiony
no to zafundowaliśmy Izie w sobotę niezły sajgon - koszenie trawy, wyprawa do lasu po brzózki na zielone święta i jeszcze się dziwimy czemu chora....
dzięki Rozalka za ten kalendarz
muszę do lekarki zadzwonić czy to może być tak silna reakcja alergiczna i co mam robić...
muszę do lekarki zadzwonić czy to może być tak silna reakcja alergiczna i co mam robić...
reklama
rozalka
To nie musi być alergia,ale może .Trzeba pod tym kątem też dzieciaczka przebadać,albo zapodać leki.no to zafundowaliśmy Izie w sobotę niezły sajgon - koszenie trawy, wyprawa do lasu po brzózki na zielone święta i jeszcze się dziwimy czemu chora....
Podziel się: