reklama
To fakt, Madzia miała przy tym kolkę, zieloną biegunkę i wymiotowała. Po leczeniu przechodziło. Więc u Sary to nie nietolerancja glutenu, ale nereczka może dawać takie objawy.jedyne co mi udało sie dowiedziec to to ,ze kolki i płacz saruni moze byc spowodowany przez ta prawa nerka
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Biedna Sara. Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje.
agusia9915
Matka wariatka
nie wiemTo ta nerka ja boli??
wyglada jakby miała kolki tyle umiem ''zgadnac''
agusia9915
Matka wariatka
dokładnie tak maTo fakt, Madzia miała przy tym kolkę, zieloną biegunkę
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dokładnie,biedna tak musi sie męczyć,jak ją boli.Biedna Sara. Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje.
reklama
Aguś kurcze biedna Sara :-(
ale jest jeden plus, wiesz już co małej dolega i jak będziecie pod stałą kontrolą specjalisty nauczycie się z tym żyć
ja miałam refluks i miałam operację ale z tego co się orientuję teraz już bardzo rzadko konieczne jest leczenie zabiegowe, no i na pocieszenie - jestem zdrową, normalnie funkcjonującą kobietą, Sarci też się uda
ale jest jeden plus, wiesz już co małej dolega i jak będziecie pod stałą kontrolą specjalisty nauczycie się z tym żyć
ja miałam refluks i miałam operację ale z tego co się orientuję teraz już bardzo rzadko konieczne jest leczenie zabiegowe, no i na pocieszenie - jestem zdrową, normalnie funkcjonującą kobietą, Sarci też się uda
Podziel się: