reklama
agusia9915
Matka wariatka
i po :-(
poszerzony układ kielichowo-miedniczkowy w skrucie UKM nerki prawej:-(
a co to znaczy ? coś poważnego kurcze nic mi te terminy medyczne nie mówiai po :-(
mam nadzieję że będzie ok
agusia9915
Matka wariatka
mi tez ale z tego co wyczytałam to inaczej refluks moczowya co to znaczy ? coś poważnego kurcze nic mi te terminy medyczne nie mówia
mam nadzieję że będzie ok
Moja Paulina miała dokładnie taką samą diagnozę, a w efekcie: dość częste zakażenia bakteryjne układu moczowego i moczenie nocne do 7 roku życia Ale nie każdy się tak długo moczy z refluksem, więc się Agusia nie martw na zapas.mi tez ale z tego co wyczytałam to inaczej refluks moczowy
agusia9915
Matka wariatka
moje dziecko wogole nie siusia w nocy....ona wogole mało siusia bo nie pijeMoja Paulina miała dokładnie taką samą diagnozę, a efekcie: dość częste zakażenia bakteryjne układu moczowego i moczenie nocne do 7 roku życia Ale nie każdy się tak długo moczy z refluksem, więc się Agusia nie martw na zapas.
nigdy nie miała zakazenia moczowego
to ,ze nazywaja sie refluks przeczytałm gdzies w opisach
na opisie jest tylko ukm
mysia23
mama dwójeczki
Ja wogole niemam pojecia co to UKM a jest to cos groznego??
Kurcze ja też nie...
Agusia mam nadzieje, że wszystko bedzie oki... Szkoda mi Saruni, ze tyle badań musi przejść..
agusia9915
Matka wariatka
jedyne co mi udało sie dowiedziec to to ,ze kolki i płacz saruni moze byc spowodowany przez ta prawa nerka
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To ta nerka ja boli??jedyne co mi udało sie dowiedziec to to ,ze kolki i płacz saruni moze byc spowodowany przez ta prawa nerka
Podziel się: