reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
alergolog najwcześniej 2 kwietnia - znaczy że ja mam jej kazać się z tą wysypką miesiąc męczyć???

niech to szlag trafi....
szukam prywatnie :baffled:

U nas wielkie odparzenie pupci było, Kubula jadł dużo owoców(więc luzniejsze kupki były) i po tej ostatniej wysypce tak mu zostało i nie chciało zejśc.Pupcia przechodzi intensywne wietrzenie i smarownko Bepanthenem.Do tego maść z Klotrimazolem i ładnie schodzi zaczerwienienie.

Milenka po biegunce tez miala odparzenia. No i tutaj chyle czola nad maka ziemniaczana - zaleczyla wszystko bardzo ladnie. (a nie wierzylam ze to dziala) A teraz juz tylko bephantenem smaruje.

Maz pojechal z Jenni do szpitala , ma caly czas goraczke jest slaba dzisiaj to albo plakala albo spala i nawet nie chodzila :-( i strasznie miala suche usteczka i skore:tak:

Jenni ma zapalenie oskrzeli :-( dostala tylko nurofen i krople do noska i mam ja inhalowac , czubki nawet niedali zadnego antybiotyku ani syropu na kaszel:szok: i jutro mam isc na kontrole do lekarza tak jakby jutro byla w lepszej formie:wściekła/y:, wsadzili ja 2 razy pod maszyny bo za pierwszym razem bylo zle 95 spadl doplyw tlenu(chyba) i ja inhalowali a za drugim razem bylo juz lepiej niby 98:baffled:

Irtasia, niektóre dzieci dużo chorują, ale prawdę powiedziawszy, nie słyszałam jeszcze, żeby dzieci mogły aż tak często chorować :baffled: Masz trzy światy z tymi chorobami :no: Współczuję i życzę zdrowia :tak:

reklama
Irtasia, niektóre dzieci dużo chorują, ale prawdę powiedziawszy, nie słyszałam jeszcze, żeby dzieci mogły aż tak często chorować :baffled: Masz trzy światy z tymi chorobami :no: Współczuję i życzę zdrowia :tak:
Mialas moze tak zeby ktores z dzieci mialo zapalenie oskrzeli a niedostalo antybiotyku tylko krople do nosa i syrop na goraczke:confused:
Bo moim zdaniem jest to chore przeciez jej moze grozic zapalenie pluc:-(

Do góry