reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas wielkie odparzenie pupci było, Kubula jadł dużo owoców(więc luzniejsze kupki były) i po tej ostatniej wysypce tak mu zostało i nie chciało zejśc.Pupcia przechodzi intensywne wietrzenie i smarownko Bepanthenem.Do tego maść z Klotrimazolem i ładnie schodzi zaczerwienienie.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milenka po biegunce tez miala odparzenia. No i tutaj chyle czola nad maka ziemniaczana - zaleczyla wszystko bardzo ladnie. (a nie wierzylam ze to dziala) A teraz juz tylko bephantenem smaruje.
alergolog najwcześniej 2 kwietnia - znaczy że ja mam jej kazać się z tą wysypką miesiąc męczyć???
niech to szlag trafi....
szukam prywatnie
a może idz do dermatologa
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni ma zapalenie oskrzeli :-( dostala tylko nurofen i krople do noska i mam ja inhalowac , czubki nawet niedali zadnego antybiotyku ani syropu na kaszel i jutro mam isc na kontrole do lekarza tak jakby jutro byla w lepszej formie, wsadzili ja 2 razy pod maszyny bo za pierwszym razem bylo zle 95 spadl doplyw tlenu(chyba) i ja inhalowali a za drugim razem bylo juz lepiej niby 98
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mialas moze tak zeby ktores z dzieci mialo zapalenie oskrzeli a niedostalo antybiotyku tylko krople do nosa i syrop na goraczkeIrtasia, niektóre dzieci dużo chorują, ale prawdę powiedziawszy, nie słyszałam jeszcze, żeby dzieci mogły aż tak często chorować Masz trzy światy z tymi chorobami Współczuję i życzę zdrowia
Bo moim zdaniem jest to chore przeciez jej moze grozic zapalenie pluc:-(
Podziel się: