reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
agusia, no i co??niby miała to od białka???Tosi pobrali dzisiaj krew do analizy. Te podstawowe badania ma ok. Jeszcze jutro bede miec wyniki pod kątem alergii-czy jest na cos uczulona.

no ja jej mleka nie zmieniałam. ciagle pije Bebilon. Ale u nas też jest flegma. I ja uważam, że ta flegma jej po prostu nie schodzi nosem tylko siedzi tam gdzieś między nosem a płucami.Dlatego chcę też isc do laryngologa. Tylko co tu na to podawać jak antybiotyk nie pomaga...Wam co pomogło, agusia??

U Jenni katar dalej siedzi w srodku dzisiaj tak sie rozkaszlala w nocy ze masakra az mleko zwrucila:baffled:
Teraz maz poszedl ponownie do lekarza z nia i zobaczymy i zastana´wiam sie czy czasem bym sie nieprzeszla z nia do alergologa:confused:

no ja jej mleka nie zmieniałam. ciagle pije Bebilon. Ale u nas też jest flegma. I ja uważam, że ta flegma jej po prostu nie schodzi nosem tylko siedzi tam gdzieś między nosem a płucami.Dlatego chcę też isc do laryngologa. Tylko co tu na to podawać jak antybiotyk nie pomaga...Wam co pomogło, agusia??
zadne leki nie pomogły
odstawienie nan HA i jogurtów a nawet jajka przeszło
oklepywałam i zygała i tak w kółko

Jenni dalej charczy inchalowac znowu 4 razy na dzien moge podawac syrop na kaszel gora 2 razy dziennie i co godzine na 5 minut okno otwierac i ja przy nim sadzac :baffled:, pobrali jej krew i zobaczymy co pokaza wyniki:baffled: na przekupstwo od lekarza dostala ciasteczko :-D

Jak ma humor to nie ma problemu ale przewaznie niema i wtedy na chamca ja trzymam i dociskam maske a ta sie wtedy drze:baffled:

reklama
Jenni znow dostala goraczki 38,8 i dziwnie szybko oddycha i pojekiwala:-(
ja juz rycze jak bobr bo brak mi sil i znowu maz pojechal z nia do kliniki:-(

Do góry