reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Irtasia, kochana, trzymaj się. Bardzo Wam współczuję. Po tej ostatniej(i na szczęście narazie jedynej) chorobie Mai, aż mnie zmroziło jak przeczytałam, że Jenny znowu taka chora. Miejmy nadzieje, ze to nic poważnego. Czekamy na jakieś (najlepiej dobre) wieści.

reklama
Zdrówka dla Jenni!!!
My dzisiaj dodatkowo mamy przeboje związane z ząbkowaniem. Przed chwilą ponownie udało mi się uspić Tosię, bo wstała po 20 z wielkim płaczem. Znalazłam dzisiaj wychodzącą górną czwórkę i prawdopodobnie boli ją ona. Musiałam podac jej czopek i pomogło. Posiedziała z nami, pośmiała się i poszła spać. Zoabzcymy na jak długo...Na szczęście jutro mam wolne.

Do choroby Jenni doszlo jeszcze zapalenie lewego ucha i znowu antybiotyk:baffled: Ja bym tez chciala wiedziec jak rano ja lekarka badala walnieta baba
Na plucach nic narazie nie siedzi:tak:

Skad te zapalenie ucha jak umiecie to wytlumaczcie mi prosze bo niewiem , przewialo ja czy co ?

Irtasia, może to od kataru, która zalega w zatokach. U Oliwki dokładnie tak było, katar zalegał, nie chciał schodzić i zajęło się ucho.
Zdrówka dla Jenni. Szkoda, że znów antybiotyk, ale dobrze, że nic poważniejszego :tak:

Do choroby Jenni doszlo jeszcze zapalenie lewego ucha i znowu antybiotyk:baffled: Ja bym tez chciala wiedziec jak rano ja lekarka badala walnieta baba
Na plucach nic narazie nie siedzi:tak:

Skad te zapalenie ucha jak umiecie to wytlumaczcie mi prosze bo niewiem , przewialo ja czy co ?
To najprawdopodobniej pozostałość po katarze. U dzieci to jest najczęstrza przyczyna zapalenia ucha.

Od kataru :szok::szok::szok:
Jak dlugo mam dzieci i zadne zapalenia ucha niemialo widocznie musi byc ten pierwszy raz .

Teraz jest wazne zeby oskrzela zeszly, kaszel , katar ,goraczka i o uchu juz niewspomne:baffled:. I czekac do poniedzialku na wyniki .
A co moga pokazac wyniki krwi .Pobierali jej z zyly:-(???????????

Z morfologii mogą wyczytać czy nie ma anemii, czy nie jest osłabiona, ale też czy nie ma alergii. Dobrze, ze zrobili.

Irtasia, może to od kataru, która zalega w zatokach. U Oliwki dokładnie tak było, katar zalegał, nie chciał schodzić i zajęło się ucho.
Zdrówka dla Jenni. Szkoda, że znów antybiotyk, ale dobrze, że nic poważniejszego :tak:

To najprawdopodobniej pozostałość po katarze. U dzieci to jest najczęstrza przyczyna zapalenia ucha.
dokładnie Sara jak miała 5 tygodni tez miała katar i goraczke
a potem zapalenie ucha i oka
podobno kanaliki u tak małych dzieci sa kruciutkie i moment dochodzi do zapalenia ucha własnie

reklama
Zapalenie ucha to na pewno pozostałośc po katarze.Ja też podejrzewam,że Kubę oprócz gardła,to jeszcze ucho bolało,bo targał za nie w nocy i płakał.No ale po antybiotyku mam nadzieje,ze i to mu przejdzie.

Do góry