reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

a ja już mam dosyc. Dzisiaj byłyśmy na kontroli u lekarza i niestety dalej jej cos charczy w klatce piersiowej. Kaszel dalej taki sam:(Nie wiem o co chodzi, ale chyba pójde do inengo lekarza, bo ta sobie poradzić nie umie z tym. Tosia ma już drugi antybiotyk, miała bańki, trzy rodzaje syropów i nic.Wściec się można!!!

reklama
martula25 a Tosia niema tego samego co Jenni?
Dzisiaj ide znowu do lekarza bo zaczela znowu kaszlec jakos tak dziwnie:-( w tej klatce piersiowej dalej charczy i nie pomaga sama inchalacja a antybiotyk pare dni temu skonczyla:-(. Zobaczymy co powie

u nas tez było długo charczenie
i po 2 tygodniach jak nie wiecej przeszło
ale diagnoza była taka
rekcja na białko
dostała mleko nan HA
wiec zlikwidowałam alergen i przeszło
ale trwało to długo
dopiero terz próboje wprowadzic inne mleko niz nutramigen

O rety, zdrówka wszystkim chorującym :-(

U nas odpukać narazie po antybiotyku i leczeniu biegunki kilka tygodni temu narazie nic złego się nie dzieje.

reklama
martula25 a Tosia niema tego samego co Jenni?
Dzisiaj ide znowu do lekarza bo zaczela znowu kaszlec jakos tak dziwnie:-( w tej klatce piersiowej dalej charczy i nie pomaga sama inchalacja a antybiotyk pare dni temu skonczyla:-(. Zobaczymy co powie
Irtasia, a co ma Jenni?przepraszam, ale nie mam kiedy sledzić wszystkiego co piszecie....
Dzisiaj byłam u innego lekarza. Nic nowego mi nie powiedziała. Najważniejsze, że nic nie ma na płucach i oskrzelach. Jeszcze do laryngologa musze sie umówić.

Do góry