reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

A ja mam colę ale nie mam co do niej wlać, wszystkie procenty poszły na imprezie imieninowej. A napiłabym się takiego słabiutkiego drinusia po uśpieniu Oliwki.
Nie mam kogo wysłać, a samej mi się nie chce, męża nie ma. Jeszcze pół roku i będę mogła wysyłać Damiana :-D

reklama
Kasiu, Ty przecież niedawno byłaś solenizantką. Wszystkiego najlepszego, radości z dzieciaczków i mocno ściskam.

a ja od kad zaszlam w ciaze to niepilam nic co procentowe dostalam chyba wstretu bo robi mi sie niedobrze jak widze piwo lub wodke moze i robi swoje antykoncepcja bo zachcianki tez mam

A ja bym sie napila dzis piwka, a tu w domu nic tylko Finlandia.:tak::tak: Nie ma tez czekolady ani innych slodyczy, oprocz Milenki biszkopcikow. Chyba zaraz je otworze.

A ja bym sie napila dzis piwka, a tu w domu nic tylko Finlandia.:tak::tak: Nie ma tez czekolady ani innych slodyczy, oprocz Milenki biszkopcikow. Chyba zaraz je otworze.

A ja mam w szafce dwie czekolady z "okienkiem" i chipsy... mój łasuch takie zakupy zrobił w weekend i ćwiczy moją silną wolę:wściekła/y:
A ja nawet jabłka dzisiaj już zjeść nie mogę:sorry2:

reklama
Do góry