reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Jenni jeszcze chrapie w oskrzelach ale juz nie tak mocno mam ja inchalowac 3 razy na dzien do konca tygodnia jak nie przestanie chrapac to w poniedzialek na pobranie krwi:baffled:, od wczoraj znowu ma katar mam tylko nadzieje ze to nie alergia:baffled:
Przy okazji zrobila jej bilans roczniaka i wazy 7970 kg czyli niestety spadla a wzrostu ma 70 cm a leb ma jak sklep 46,5:dry: troszke duzo albo??:confused:

Irtasia, oby to nie była astma :dry: Trochę szybko ten bilans roczniaka zrobiła lekarka :confused: A wagą się aż tak bardzo nie przejmuj, chora jest to ma kiepski apetyt, na pewno po chorobie nadrobi :tak:

Ewamat, a jak dziś czuje się Majka :confused:

KASIAD w Niemczech robi sie bilans roczniaka miedzy 10 a 12 miesiacem zycia:tak:
IRTASIA na pewno Jenni wkrotce nadrobi stracone gramy. a glowe ma w sam raz!:-D

Maja dzisiaj już prawie nie ma gorączki. Tylko stan podgorączkowy, ale i tak dałam jej czopek, żeby się już dłużej nie męczyła. Za to marudna jest strasznie. I słaba. Trudno się dziwić jak nic prawie nie jadła. Wczoraj miała wręcz szczękościsk. A dzisiaj już otwiera buzie, ale tylko na kilka łyżeczek.
Dostała książkową wysypkę i teraz to już mam nadzieje, ze z górki.
Jutro mam termin wizyty kontrolnej w Poradni Patologii Noworodka i będę musiała odwołać. Niestety miałam ją zaszczepić drugą dawka na pneumokoki.
To była pierwsza choroba jaka złamała moje dziecko, ale dała nam tak w kość, że mam dość. Dzisiaj jestem tak zmęczona tymi jej humorami, że pokłóciłam się z Madzia i Andrzejem. A teraz gotuję obiad na jutro i przypaliłam makaron. Kurde, mam ochotę na piwo, a nie mam. Andrzej już nie pójdzie. Nie poszedłby nawet gdybym była w ciąży.:eek:

Kurcze blade,Kuba miał katar i już mu zszedł,dziś wybraliśmy się na spacer i .....wieczorem mały dostał wysokiej gorączki.Jadł normalnie,nie kaszlal,nawet zbytnio nie marudził,tylko oczka szkliste,zmierzyłm temperaturę i było38,8,kurcze,o co chodzi.Jutro idę do pediatry.:szok::no::no::no::no:

EWAMAT Bidulka MAjeczka! Na pewno bedzie jak mowisz z gorki!
a co do piwa maz w domu? To sama skocz do sklepu jesli masz niedaleko!

IRTASIA mierzylam he he i wedlug moich pomiarow ma 45cm i tez mi sie wydawalo duzo ale jest w normie;-)

reklama
SUSU, mąż w domu, "żabka" na dole, ale mi się wychodzić nie chce. Cały dzień siedzę w domu i już chyba korzenie zapuściłam. Wiem, że to jest szczyt lenistwa. Ale po takim dniu jak dzisiaj, to mam już wszystkiego dość.

Do góry