reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Maja w dalszym ciągu rozpalona, nocka pół na pół przespana. Ale dzisiaj żałuję, ze wczoraj tak zaufałam tej lekarce. Powinnam chyba gdzieś pojechać, żeby jej zbadali uszy. Przecież to może być ucho środkowe i wtedy powinna dostać szybko antybiotyk.

Maja w dalszym ciągu rozpalona, nocka pół na pół przespana. Ale dzisiaj żałuję, ze wczoraj tak zaufałam tej lekarce. Powinnam chyba gdzieś pojechać, żeby jej zbadali uszy. Przecież to może być ucho środkowe i wtedy powinna dostać szybko antybiotyk.

Biedna Majka. Duzo zdrowka i oby szybko wyzdrowiala.

Dzięki ciocie za wsparcie. Rozmawiałam z laryngologiem. Twierdzi, ze raczej nie ma objawów zapalenia ucha, ale obejrzy Majeczkę jutro rano. A gorączka nam dokucza strasznie. Co prawda nie jest może strasznie wysoka, ale Maja marudna okropnie. Ostatnio się tak cieszyłam, że ładnie je i przybiera na wadze. A teraz leci w oczach. Ale wyobrażam jak by wyglądała, gdyby wcześniej nie przytyła.:baffled:

Jejku biedna malutka Majeczka,zdrówka życzymy:tak:.
Kuba lepiej,kataru mniej,ale coś pokasłuje od czasu do czasu.:no:

reklama
Maja w dalszym ciągu z wysoką gorączką. Marudna i płaczliwa strasznie. Niestety wczoraj nie chciała nic jeść. Nawet do cyca sie nie chciała przytulić. Ale dzisiaj sprawdziliśmy u laryngologa uszy i są ok. Jeszcze koło południa odbiorę wynik moczu. Ale mam nadzieje, że to ta cholerna trzydniówka. Takie niby nic i niegroźne, a może tak wyczerpać maleństwo. Na szczęście już powinna sie kończyć.

Do góry