reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u pediatry

Dzieki Lenulka własnie dziś wybieram się do apteki,choć na moim "wrażliwcu" nie chciałabym testowac kremików.Muszę zakupic jakis delikatny,ale dobry.:-)

reklama
Ja używam delikatne mleczko ochronne do opalania nieperfumowane firmy Lierene SPF 69, porządna firma i skóra nie jest po nim sucha.

Emilka waga 7420g 6miesięcy 2 dni
i niedawno ja mierzyłam to miała jakieś 73 cm długości :happy2: stópka 10 cm :-p
(jeszcze 180g i podwoi wage urodzeniową :-))

Dzis mieliśmy szczepienie przeciw WZW typu B trzecia dawka i HIB druga dawka następnie szczepienie na 12 września :tak:

Mała przy szczepieniu w nóżkę chwilę popłakała a w rączkę było troszkę gorzej ale znośnie po wyjściu od lekarza dziecko anioł :-):-D

my wczoraj mielismy 3 dawke pentaximu i jak zwykle zero reakcji co mnie bardzo cieszy. bo zabkwanie plus marudzenie poszczepienne to juz bym chyba zwariowala:szok:

mnie sie wydaje ze makrel to jakis gruboskor bo ona nawet nie czuje zastrzyku. dopiero jak pielegniarka wyciagla igle to troche piszczy:nerd:

Upsss, omal bym nie zapomniała,ze my w czwartek na kolejne szczepienie..:sorry::sorry:

Filip, na każdym szczepieniu zachowywał się inaczej, ciekawe co tym razem wymyśli

reklama
My skończyliśmy szczepienia 10 lipca i teraz dopiero w 13-14 miesiącu, Lenka krzyczała bardzo głośno ale baaardzo kótko :-D :-D (Nawet Pani doktor się z tego śmiała :-):-) ), zadnych póxniej szych objawów nie bylo :happy::happy:.
Mam nadzieje że kolejne szczepienia beda tak samo wygladały.

Do góry