reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Oj zdrówka zdrówka! Przede wszystkim dla małych chorowitków Sarci i Szymcia!!
U nas Victor w pełni zdrów, ale Oli ma ciągle katar i zaczyna coś kaszleć
U nas Victor w pełni zdrów, ale Oli ma ciągle katar i zaczyna coś kaszleć
agusia9915
Matka wariatka
Dziękujemy bardzo
Sarcia ma zapalenie oskrzeli (lewa strona bardziej).powiększone migdały,węzły i bardzo czerwone gardło(nic się nie skarżyła na BÓLLL a pani doktor podczas badanie mówiła ze powinno ja mocno bolec..a ona się śmiała ze nie boli)..dostaliśmy antybiotyk i masę innych leków..czekamy teraz na panią dr. Ewe co powie i co każe podać(Dzięki jeszcze raz Justyna)
a no i skierowanie na USG nerek ze względu na ostatni wynik asymetrii nerek(na styczeń;-))
Sarcia ma zapalenie oskrzeli (lewa strona bardziej).powiększone migdały,węzły i bardzo czerwone gardło(nic się nie skarżyła na BÓLLL a pani doktor podczas badanie mówiła ze powinno ja mocno bolec..a ona się śmiała ze nie boli)..dostaliśmy antybiotyk i masę innych leków..czekamy teraz na panią dr. Ewe co powie i co każe podać(Dzięki jeszcze raz Justyna)
a no i skierowanie na USG nerek ze względu na ostatni wynik asymetrii nerek(na styczeń;-))
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No i moje maluchy się rozchorowały. Ewa ma straszny suchy kaszel i niezbyt wielki katar... Nie wiem co to jest... A Stach gorączka 39 st, katar gęsty, zielony i nie kaszle... Nawet nie wiem czy to ta sama choroba... Mam dosyć, maluchy leżą w łóżku, a ja na zmianę z Kaśką czytamy im bajki i rysujemy... Teraz na chwilkę zasnęli... Ciekawe czy reszta mi się zarazi....
reklama
Podziel się: