reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Dziękujemy bardzo
Sarcia ma zapalenie oskrzeli (lewa strona bardziej).powiększone migdały,węzły i bardzo czerwone gardło(nic się nie skarżyła na BÓLLL a pani doktor podczas badanie mówiła ze powinno ja mocno bolec..a ona się śmiała ze nie boli:baffled:)..dostaliśmy antybiotyk i masę innych leków..czekamy teraz na panią dr. Ewe co powie i co każe podać(Dzięki jeszcze raz Justyna)

a no i skierowanie na USG nerek ze względu na ostatni wynik asymetrii nerek:baffled:(na styczeń:baffled:;-))

na kiedy styczeń o matko.no ale nie ma co się dziwić jak byłam w środę z Szymciem u lekarza to mówiłam że dziemy do laryngologa w swessmedzie a ona to dobrze bo ze skierowaniem czeka się długo.

No i moje maluchy się rozchorowały. Ewa ma straszny suchy kaszel i niezbyt wielki katar... Nie wiem co to jest... A Stach gorączka 39 st, katar gęsty, zielony i nie kaszle... Nawet nie wiem czy to ta sama choroba... Mam dosyć, maluchy leżą w łóżku, a ja na zmianę z Kaśką czytamy im bajki i rysujemy... Teraz na chwilkę zasnęli... Ciekawe czy reszta mi się zarazi....

Noc do bani... G. jechał ze Stachem na pogotowie. Miał 40,1 st z tendencją wzrostową. Dostał antybiotyk. Ewka trochę mniej kaszle.

reklama
o matko ale temp. no szok-jak dziś??? oj współczuje naprawdę dzieci chore to i rodzicom energii brak.

Do góry