reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u pediatry

Patch najważniejsze że jest ok ! mój Dominik miał zakażenie bakteriami e.coli :/ masakra to mało powiedziane

Karolina jak Milenka ?
Rozalka a jak uszko Kubusia narzeka na nie jeszcze ?

W ogólne zdrówka dla wszystkich dzieciaczków ! u mnie D z przeziębienia wyjść nie może , Emilce przeszło

reklama
Zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:, jak ja się cieszę, ze moje dzieciaki zdrowe. Mojej koleżanki mały od początku września był w przedszkolu 7 dni, a do tego ma z nom taki podobny problem jak Karola, nie chce chodzić, wymiotuje, krzyki i płacze, przez te 7 dni, no a teraz po 2 tygodniach siedzenia w domu, będzie wszystko od nowa.

Zdrówka dla wszystkich chorujących. Jak dziś Kubuś, Milelenka i Dominik :confused:

A te wszystkie zakażenia gronkowcami, paciorkowacami i innym dziadostwem to paskudna sprawa :baffled:

Oliwka już w poniedziałek wraca do przedszkola po chorobie. Uff! Długo ją trzymało, ale to przez to, że leków nie chciała przyjmować. Zdesperowana poszłam do apteki poprosić o nifuroksazyd, niestety w syropie jest tylko na receptę, więc kupiłam w tabletkach. No i tabletek też nie chciała rozpuszczonych łykać :angry: Więc spróbowałam nauczyć ją połykać tabletki i to była dobra decyzja :-) Od 3 dni łyka tabletki regularnie i wreszcie biegunka odpuściła.

Karola, te miśki z probitykami i prebiotykami o smaku czekolady, to nie koniecznie są do ssania, nie jest na nich nic napisane, że trzeba ssać, więc jak Szymek je pogryzie to nie będzie problemu. Oliwka je ssie, więc tak napisało mi się, że są do ssania, ale sprawdziłam na opakowaniu i nie ma wskazania jak je spożywać, więc można je napewno też pogryźć. A smakują i mają konsystencję autentycznie jak biała czekolada, bo 1 zjadałam sama.

Mała dziś w domku siedzi..wczoraj kolorowy paw rozłożył swój ogon po łózko i okolicach ;-)....kaszle i się dławi ...zielony gesty katar

no te choroby jakoś widzę w tym roku chyba się nasiliły niż rok temu.też macie takie odczucie?

zdrówka dla chorych wytrwałości dla cudownych pielęgniarek.

reklama
Do góry