reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

no właśnie KAsai, moze to meszka ja ugryzła?? to takie paskudztwo jest, że ugryzienie długo sie utrzymuje :dry: a Oliwke to swędzi, czy nie??
ja bym poczekała, to narazie niewielkie jest, zobacz co sie bedzie dalej działo

reklama
Kasiad wcale bym się nie zdziwiła gdyby jednako był to komar ..nam ugryzienia komarowe puchną (rosną do 24 h) ...młody po nocy dopiero spuchł i wyglądał jak monstrum jak go komar ugryzł w czoło (ugryzł go wieczorem a następnego dnia około 13 był spuchniety od czoła po policzki..wtedy szybo pogotowie bo schodziło na gardło ....dostał zastrzyk przeciwhistaminowy))
poczekaj jeszcze i kontroluj spuchniecie przy nosku (jesli sie pojawi)

Tak jak przedmówczynie myslę,że może coś Oli pogryzło i sobie podrapała.
W każdym badz razie po 2-3 dniach powinno przynajmniej zblednac,w prezciwnym razie,by sie wybrala do lekarza.

ja się nie wypowiadam bo ja do tych KWOK należe i pewnie wiecie gdzie już bym była. :zawstydzona/y:

Zmiana spod oczka schodzi więc spoko. Teraz wygląda to jak zchodzące małe limo pod okiem, ale wyraźniej się wchłania.

no to dobrze :-) pewnie meszka ja ugryzła, bo po meszkach ja tez mam siniaka w miejscu ugryzienia jak schodzi, a mja ciocia jak podrapie ugryzienie meszki i jej taki plac sie zrobi duzy to jak schodzi to ma własnie takiego wielkiego siniaka jak cały ten plac

reklama
Zdrówka dla Kubusia. A u mnie Misia troche przeziebiona,zakatarzona i widzę,że i Konrad obudzil sie dzis z katarem:confused:.

Do góry