Moje dziecię dostało zapalenia oskrzeli niestety. Lekarz przepisał Ceroxim (antybiotyk), Mucosolvan w dzień na odkrztuszenie i Diphergan na noc żeby spokojnie spał. I kazał postawić bańki. Pierwszy raz to robiłam ale od czegoś trzeba zacząć
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
I jak Szymek?
Jak nie ma stanu zapalnego,to pewnie po tym Mucosolvanie mu przejdzie.
Czasem dzieci po infekcjach nawet 2 tygodnie kaszla.Kuba miał zapalenie oskrzeli,ma czyste płuca,a dalej kaszle i odkrztusza flegme...
Czasem dzieci po infekcjach nawet 2 tygodnie kaszla.Kuba miał zapalenie oskrzeli,ma czyste płuca,a dalej kaszle i odkrztusza flegme...
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Moje dzieciaki od listopada nie chorowały,niestety w tygodniu byłam ze starszakami u pediatry.Bartus poczatki zapalenia oskrzeli.Kondzio sie trzymał do dzis. Obudził sie z temp. 37,2 i nieładnie kaszle. Na szczescie nie marudzacy.
Zdrówka dla chorowitków !
Zdrówka dla chorowitków !
Tyciu, zdrówka dla dzieciaczków. Oli jutro już idzie do żłobka. Trochę się zmartwiłam, bo w nocy miała taki napad kaszlu, że chyba z godzinę ci chwilę kaszlała, ale w dzień pokasłuje tylko z rzadka. Lekarka mnie uprzedzała, że po ospie kaszel utrzymuje się długo, ale i tak mam mieszane uczucia. Mam nadzieję, że Oli się nie rozłoży, bo Patryk też kaszle i ja też - i to tak dziwnie, że nie mogę odkasłać, coś mi ciągle rzęzi na oskrzelach. No, ale gorączki nie mam ani źle się nie czuję, to chyba zapalenia oskrzeli nie mam
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no dziś zakasłał może 4 razy w ciągu dnia.choć jak słyszałam taki warkot to on nie kasłał musiałam go poprosić ale i wtedy nie kasłał tak mokro ale warkot znikał. w nocy nie kaszle może faktycznie ten mucosolvan- i chyba jutro zadzwonię do pani doktor i poczekamy do środy.wieczorem go oklepałam spirytucem.I jak Szymek?
a dziś moja sąsiadk powiedział bym mu dała 2 razy łyżeczkę EURESPALU no i nie wiem czy to dobry pomysł. owszem mam to w domu ale jakoś nigdy małemu nie dawałam.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
zdrówka dla chorowitków wszytskich!!!!
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
no dziś zakasłał może 4 razy w ciągu dnia.choć jak słyszałam taki warkot to on nie kasłał musiałam go poprosić ale i wtedy nie kasłał tak mokro ale warkot znikał. w nocy nie kaszle może faktycznie ten mucosolvan- i chyba jutro zadzwonię do pani doktor i poczekamy do środy.wieczorem go oklepałam spirytucem.
a dziś moja sąsiadk powiedział bym mu dała 2 razy łyżeczkę EURESPALU no i nie wiem czy to dobry pomysł. owszem mam to w domu ale jakoś nigdy małemu nie dawałam.