reklama
agusia9915
Matka wariatka
no wiedzisz czyli tez maja echhha przepraszam w niemczech maja TAMIFLU- corka kolezanki dostala swinska grype i jej ten lek dali
zdrowka dla CHRISA i dla wszystkich innych lutowkowych chorowitkow!!!!!
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Niedostal Tamiflu wiem ze to jest lek przeciwwirusom ale tez to nie jest lek wylacznie na swinska grype ,dali mu tylko Nrofen,Paracetamol BC, Ambroxol i wczoraj mu dodali Vomexsirup. Dzis narazie jest OK i mam nadzieje ze tak zostaniezapewne zrobili mu zwykły test na wirus grypy A (który mam tez ja ..i tez podejrzewają świńską ale nie musi być jest wiele innych szczepów144;-))
Noi ciekwe czemu inne kraje lecza swińska lekiem a w niemczech mówia ze nie ma ...TAMIFLU wszędzie trąbią podobno o tym leku
Tamiflu jest podawany doustnie albo jako tabletki lub syrop o smaku owoców.
Ostatnia edycja:
Wiecie co, ręce mi opadają. Oliwka zachorowała prawie 2 tygodnie temu, najpierw sam kaszel i katar, po kilku dniach gorączka się pojawiła na 2 dni, potem znów bez gorączki sam kaszel. We wtorek byłam ui kontroli, niby wszystko dobrze, w poniedziałek miałam ją puścić do żłobka,a dziś właśnie dostała temperatury 38,6 :-(
Zdrówka dla wszystkich chorujących, bo widzę, że niektóre z Was to mają Meksyk z tymi chorobami
Zdrówka dla wszystkich chorujących, bo widzę, że niektóre z Was to mają Meksyk z tymi chorobami
irtasia27
Ojej Biedna Oliwka duzo zdrowka zyczeWiecie co, ręce mi opadają. Oliwka zachorowała prawie 2 tygodnie temu, najpierw sam kaszel i katar, po kilku dniach gorączka się pojawiła na 2 dni, potem znów bez gorączki sam kaszel. We wtorek byłam ui kontroli, niby wszystko dobrze, w poniedziałek miałam ją puścić do żłobka,a dziś właśnie dostała temperatury 38,6 :-(
Tak się zaczynam zastanawiać, czy ta temperatura nie pojawiła się przez zęby bo właśnie oblukałam Oliwce buzię i przebijają się jej obie górne piątki na raz, a ona często gorączkowała przy wychodzeniu ząbków. Kurcze, żeby to było przez te zęby...
Ostatnia edycja:
irtasia27
Jenni przy 5 tez goraczkowala do 39 a nawet bywala i wyzszaTak się zaczynam zastanawiać, czy ta temperatura nie pojawiła się przez zęby Co właśnie oblukałam Oliwce buzię i przebijają się jej obie górne piątki na raz, a ona często gorączkowała przy wychodzeniu ząbków. Kurcze, żeby to było przez te zęby...
irtasia27
Jedz , jedz Kasiad i daj znac ja po 22 jade z od szwagierki synem do szpitala bo tez podejrzanie wyglada ale musze czekac na autoOli ma już 40 stopni :-( Poczekam aż zacznie działać syrop na zbicie temperatury i pojedziemy do szpitala dziecięcego, niech ją obejrzy pediatra.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oli ma już 40 stopni :-( Poczekam aż zacznie działać syrop na zbicie temperatury i pojedziemy do szpitala dziecięcego, niech ją obejrzy pediatra.
Jedz koniecznie,a ile czasu temu dałąś syrop?
Bidulka.Irzymajcie sie dzielnie.
Podziel się: