reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Juz myslalam ze Chrisowi sie polepszylo bo od wczoraj goraczki juz nie bylo a tu dzis zaczol mowic ze go glowa boli potem przyszla goraczka niby nie wysoka bo 38 a wieczorem zaczol gasic swiatla i telewizor bo go oczy bola a jak wstal przed chwila i popatrzyl w monitor to puscil 3 wielgachne pawie:shocked2: teraz czekam bo maz pojechal znim do kliniki.
Jejku Irtasiu to nie brzmi wcale optymistycznie:shocked2: Mam nadzieje, że to nic poważnego. Dużo zdrówka dla Chrisa, a jak dziewczynki?

Banda kretynow a nie lekarzy tez stwierdzili szybkim testem za 22 euro swinska grype ale on nie jest 100 % dlatego tez twierdza ze ma ja w 80% a jak chcemy sie dowiedziec to mozemy zaplacic 150 euro to sie dowiemy po 1-2 dniach na 100% ale oni mowia ze jest to i tak niepotrzebne bo i tak lekarstwa na to niema mozna leczyc tylko obawy dostal tylko leki przeciw goraczkowe i przeciwbolowe i na wymioty i ze pacjent jest stabilny to do domciu a potem nie dziwota ze tak to sie szerzy :crazy: i pogadali z debilami:crazy:

Irtasia,duzo zdrówka!

Dzieki tez za wszystkie zyczenia zdrowia-niestety katar "pokałuzowy";-) Marty nie ominął, tak więc kurujemy się w domu:-(

reklama
Banda kretynow a nie lekarzy tez stwierdzili szybkim testem za 22 euro swinska grype ale on nie jest 100 % dlatego tez twierdza ze ma ja w 80% a jak chcemy sie dowiedziec to mozemy zaplacic 150 euro to sie dowiemy po 1-2 dniach na 100% ale oni mowia ze jest to i tak niepotrzebne bo i tak lekarstwa na to niema mozna leczyc tylko obawy dostal tylko leki przeciw goraczkowe i przeciwbolowe i na wymioty i ze pacjent jest stabilny to do domciu a potem nie dziwota ze tak to sie szerzy :crazy: i pogadali z debilami:crazy:
zapewne zrobili mu zwykły test na wirus grypy A (który mam tez ja ..i tez podejrzewają świńską ale nie musi być jest wiele innych szczepów144;-):cool2:)
Noi ciekwe czemu inne kraje lecza swińska lekiem a w niemczech mówia ze nie ma :shocked2::shocked2::shocked2::cool:...TAMIFLU wszędzie trąbią podobno o tym leku:sorry::shocked2::shocked2:
Tamiflu jest podawany doustnie albo jako tabletki lub syrop o smaku owoców.

Do góry