reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Jejku Irtasiu to nie brzmi wcale optymistycznie Mam nadzieje, że to nic poważnego. Dużo zdrówka dla Chrisa, a jak dziewczynki?Juz myslalam ze Chrisowi sie polepszylo bo od wczoraj goraczki juz nie bylo a tu dzis zaczol mowic ze go glowa boli potem przyszla goraczka niby nie wysoka bo 38 a wieczorem zaczol gasic swiatla i telewizor bo go oczy bola a jak wstal przed chwila i popatrzyl w monitor to puscil 3 wielgachne pawie teraz czekam bo maz pojechal znim do kliniki.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Narazie jest OK i mam nadzieje ze tak zostanie bo wystarcza mi cyrki z Chrisem.Jejku Irtasiu to nie brzmi wcale optymistycznie Mam nadzieje, że to nic poważnego. Dużo zdrówka dla Chrisa, a jak dziewczynki?
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Banda kretynow a nie lekarzy tez stwierdzili szybkim testem za 22 euro swinska grype ale on nie jest 100 % dlatego tez twierdza ze ma ja w 80% a jak chcemy sie dowiedziec to mozemy zaplacic 150 euro to sie dowiemy po 1-2 dniach na 100% ale oni mowia ze jest to i tak niepotrzebne bo i tak lekarstwa na to niema mozna leczyc tylko obawy dostal tylko leki przeciw goraczkowe i przeciwbolowe i na wymioty i ze pacjent jest stabilny to do domciu a potem nie dziwota ze tak to sie szerzy i pogadali z debilami
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
o rany Irtasia, zdrówka dla Chrisa!!!, się biedaczek namęczy...:-( no i zycze byście wy nie podłapali tego paskudztwa!
Oby na katarku się skończyło.Dzieki tez za wszystkie zyczenia zdrowia-niestety katar "pokałuzowy";-) Marty nie ominął, tak więc kurujemy się w domu:-(
Zdrówka dla Was:-)
reklama
agusia9915
Matka wariatka
zapewne zrobili mu zwykły test na wirus grypy A (który mam tez ja ..i tez podejrzewają świńską ale nie musi być jest wiele innych szczepów144;-))Banda kretynow a nie lekarzy tez stwierdzili szybkim testem za 22 euro swinska grype ale on nie jest 100 % dlatego tez twierdza ze ma ja w 80% a jak chcemy sie dowiedziec to mozemy zaplacic 150 euro to sie dowiemy po 1-2 dniach na 100% ale oni mowia ze jest to i tak niepotrzebne bo i tak lekarstwa na to niema mozna leczyc tylko obawy dostal tylko leki przeciw goraczkowe i przeciwbolowe i na wymioty i ze pacjent jest stabilny to do domciu a potem nie dziwota ze tak to sie szerzy i pogadali z debilami
Noi ciekwe czemu inne kraje lecza swińska lekiem a w niemczech mówia ze nie ma ...TAMIFLU wszędzie trąbią podobno o tym leku
Tamiflu jest podawany doustnie albo jako tabletki lub syrop o smaku owoców.
Podziel się: