reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Matylda super, że udalo ci sie odwołac ten wyjazd, masz bardzo wyrozumiałego szefa:tak: teraz tylko niech Gosia szybciutko dochodzi do zdrowia:tak:

Hubek ma katar, mam nadzieje, że nic innego sie nie wykluje nam:confused2: po pracy go obejrze co i jak i do dzieła

reklama
Matylda,super,ze udało Ci się przekonac szefa;-):tak:. Ciekawe jak o zrobiłas...?:-p;-)
Zdrowka dla Gosiaczka:tak:

Rosmerta i jak dzisiaj Hubek? Zdrówka dla Was:tak:

U Gosi niestety angina:-( Wieczór był naprawdę nieciekawy, temperatura 39.5, oczka szkliste, gardziołko opuchnięte:-(
Prawie cała noc nieprzespana, ale teraz musi być tylko lepiej.

Matylda będzie na pewno lepiej,juz tej nocy zobaczysz.
Kuba jak juz choruje,to zawsze na anginę,o antybiotyku arę dni utrzymuje mu sie zawsze gorączka.
A jak z jedzeniem u Gosi,je coś?
Rosmerta jak Hubek?

Matylda zdrówka dla Gosi:tak: sie bidulka namęczy....:-(

Hubek jak przyszłam z pracy to miał mega zapchany nos , szkliste oczka i gesty ropny katar, potem stan podgorączkowy 37,1 ,ale po leku temp. spadła i katar przezroczysty sie zrobił i mniej go juz było, ale nos opuchniety i zapchany, no ale nocka ok, temp nie urosła powyzej 37,3, i sama spadła w nocy i nosek juz rankiem był mniej zatkany:tak: obysmy pokonali choróbsko:tak: zaraz bede dzwoniła do mamy, jak tam mój szkrab, czy juz wstał i jak z samoopczuciem, bo jak wychodzilamdo pracy, to smacznie sobie spał jeszcze

A jak z jedzeniem u Gosi,je coś?

Nie bardzo:no:
Wczoraj przez cały dzień zjadła pół jajka (bez żółtka), troszkę rosołu i wmusiła pół suchej kromki chleba wieczorem. Jogurty, serki, warzywa, owoce, mięsa, wędliny wszystko jest be:-(

Rosmerta oby nic się nie wykluło:tak:
Rozalka zdrówka dla Kubusia. Oby nic poważnego się nie rozwinęło po chorobie:-(

Zdrówka dla Gosi, Huberta i Kubusia:tak:

Marta wczoraj w drodze powrotnej ze złobka wskoczyła do głebokiej kałuzy:wściekła/y: Do domu dotarła cała mokra. Dzisiaj jeszcze nic nie wykluło się z jej wybryku, ale podejrzewam ,ze już jutro dołączy do zakatarzonych:-(

reklama
zdrówka dla dzieci
moje dziś ..sara zaczęła kaszleć wiec rozrobiłam lek i podałam (mama przeszkolona mam nadzieje ze się nie pomyli ...a małej przejdzie ) a Konrad .. z biegunki ..przeszedł w kichanie ...( cała jestem w nerwach żeby nie podłapali ode mnie :cool2::-:)-()

Do góry