reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Irtasia zdrówka dla Chrisa. Jak wam minęła dzisiejsza noc?
Do 2 w nocy chodzilam kolo niego dopiero jak troche spadla mu temperatura to przestal krzyczec:shocked2: Czuje sie jakby mnie walec przejechal a przed chwila mi dzwonili abym Jacki do szkoly puscila bo puki ona nie ma goraczki to nie zaraza

reklama
Co za poskudztwa sie pałętają po tym świecie:no:.
Mam nadzieje,ze Chrisowi szybko przejdzie i Was ominie choroba.
Moja Dominika jak miała grype żoładkowa prawie 2 tygodnie temu,poszła do pielegniarki i powiedziała,ze sie zle czuje. A ta madra kobieta wiecie co jej powiedziała ???:szok::szok::szok:.Stwierdziala,ze sa to poczatki świnskiej grypy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Misia jest duza dziewczynka,swiadoma zagrozen jakie ta grypa niesie i sie bardzo zdenerwowała:wściekła/y:. Musiałam jej tłumaczyc,ze dolega jej zupelnie co innego...I taka baba pracuje z dziemi...ręce opadaja...:evil::growl:

no i w takich chwilach wizja szczepionki nie wydaje mi się wcale taka głupia.

Irtasiu współczuję-dziecko płącze że go boli a Ty bezradna.Trzymajcie się i aby ta grypa szybciej sobie od Was poszła niż przyszła.

jeśli cos ci trzeba to pisz.

no i w takich chwilach wizja szczepionki nie wydaje mi się wcale taka głupia.

Irtasiu współczuję-dziecko płącze że go boli a Ty bezradna.Trzymajcie się i aby ta grypa szybciej sobie od Was poszła niż przyszła.

jeśli cos ci trzeba to pisz.
I tak nie bedziemy sie szczepic bo jakas przyczyna musi byc ze w moim miescie lekarze malych dzieci szczepic nie chca , a w gazecie ktora dostajemy w sobote bylo ze nawet lekarze w szpitalach niechca sie szczepic i zeby ludziom sie nie dziwic czyli jaki jest wniosek:confused: . Moja znajoma ma corke po przeszczepie serca mala ma 9 lat i lekarze tez niewiedza co maja robic bo jedno i drugie moze mala zabic

ja ostatnio z koleżankami stwierdziłyśmy, że te co mają pierwsze dziecko
-to wierzymy że są cuda by zorbić aby malec byłwiecznie zdrowy,katar to w naszych oczach prawie mega gigantyczna chorowa, a upadek na kolana równa się złamanej nodze-ale dostałysmy na to przyzwolenie jako żółtodzioby
- te co już są wprawione i mają więcej dzieci to podchodzą no nie ma co kryć- bardziej racjonalnie do każdej sprawy i nie wyolbrzymiają.

pewnie dlatego tak myślę co chwilę o tej szczepionce-acz kolwiek wiem że z niej nie skorzystamy.

a we Francji rząd zakupił szczepionki i zachęca ludzi do szczepień, w pierwszej kolejnosci ma pierwszeństwo personel medyczny, małe dzieci, kobiety w ciązy, ale zaintersowanie małe, no bo skoro tylko 20% personelu medycznego zdecydowało sie zaszczepic to co sie dziwić....
a firmy farmaceutyczne umywaja ręce od odpowiedzialnosci, bo sprzedaja szczepionki rzadowi i on potem ponosi odpowiedzialność:confused2: u nas chca zrobić to samo, bo firma farmaceutyczna zaznaczyła, ze szczepionki sprzeda ale tylko rzadowi - aten wyda kase a potem szczepionki będa zalegać jak ludzie nie pójda sie szczepic. Ale mam nadzieje ze nasza pani minister Kopacz pozostanie przy swojej mądrej decyzji i ich nie zkaupi i nie będzie namawiac do szczepień

I tak nie bedziemy sie szczepic bo jakas przyczyna musi byc ze w moim miescie lekarze malych dzieci szczepic nie chca , a w gazecie ktora dostajemy w sobote bylo ze nawet lekarze w szpitalach niechca sie szczepic i zeby ludziom sie nie dziwic czyli jaki jest wniosek:confused: . Moja znajoma ma corke po przeszczepie serca mala ma 9 lat i lekarze tez niewiedza co maja robic bo jedno i drugie moze mala zabic
zdrówka dla Chrisa...

ponawiam pytanie kolezanek ..na jakiej podstwie stwierdzili ,ze to swińska grypa???:sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
u nas zmarł człowiek po pierwszym badaniu w Olsztynie (wyszło ze ma A1/H1...) ale po smierci robia ponownie tez w olsztynie ..całą rodzina była przebadana i osoby kontaktujace sie z nim:sorry::cool:

zdrówka dla Chrisa...

ponawiam pytanie kolezanek ..na jakiej podstwie stwierdzili ,ze to swińska grypa???:sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
u nas zmarł człowiek po pierwszym badaniu w Olsztynie (wyszło ze ma A1/H1...) ale po smierci robia ponownie tez w olsztynie ..całą rodzina była przebadana i osoby kontaktujace sie z nim:sorry::cool:
Robili badania ale wyszlo ze w 80 % ma swinska grype dlaczego w 80 a nie w 100 to niewiem

Jaki bezsens moja Jaki musiala isc do szkoly bo tak nakazali ci co sie zdrowiem zajmuja (niewiem jak ta instytucje po polsku nazwac) a moj maz nie moze isc do pracy i musi pojechac po zwolnienie i czy ktos tych niemcow zrozumie:confused:

reklama
Jaki bezsens moja Jaki musiala isc do szkoly bo tak nakazali ci co sie zdrowiem zajmuja (niewiem jak ta instytucje po polsku nazwac) a moj maz nie moze isc do pracy i musi pojechac po zwolnienie i czy ktos tych niemcow zrozumie:confused:
Faktycznie więcej zamieszenia niż to wszystko pewnie warte:confused2:
Miejmy nadzieję, że to błędne podejrzenia i to zwykła sezonowa grypa:tak: Zdrówka dla Dzieciaków i Ty się tam trzymaj i nie dawaj Irtasiu:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry