reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dużo zdrówka dla dziewczynek
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
jak tam nasze choruszki?? dziś juz lepiej mam nadzieję??
zdrówka dla wszystkich bąbli!!!
zdrówka dla wszystkich bąbli!!!
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Jenni dzis obudzila sie bez goraczki ale jak ponownie ja dostanie to musze pedzic do lekarza ,wszyscy mnie tu strasza ta swinska grypa ale ja wiem ze to nie to bo u mnie kazdy byl juz chory i zyjemy
No co Ty jaka świńska,jak już ,to jakaś sezonowa.
Wielkie zameszanie.Straszą i tyle.
Nawet jak byłam z Kubą u lekarza,to lekarka zanim zbadała młodego mówi,że to pewnie grypa,a ja jej na to,że mi to wygląda na anginę.No i lekarka chciała sie założyć,przed zajrzeniem w gardło mówi "no zobaczymy kto wygrał,mamusia,czy pani doktor",no i ...musiała przyznać,że mam rację.
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
No co Ty jaka świńska,jak już ,to jakaś sezonowa.
Wielkie zameszanie.Straszą i tyle.
Nawet jak byłam z Kubą u lekarza,to lekarka zanim zbadała młodego mówi,że to pewnie grypa,a ja jej na to,że mi to wygląda na anginę.No i lekarka chciała sie założyć,przed zajrzeniem w gardło mówi "no zobaczymy kto wygrał,mamusia,czy pani doktor",no i ...musiała przyznać,że mam rację.
To w Ie wlasnie jest glosno o chorej dziewczynce, u ktorej lekarz '' na pale'' zdiagnozowal swinska grype. Dziewczynka dostala leki i zostala odeslana do domu, a po jakims czasie okazalo sie ze to nie grypa tylko meningokoki. Teraz mala jest w spiaczce i walczy o zycie. A mogloby byc inaczej gdyby lekarz zbyt pochonie nie podjal decyzji
Irtasiu, zdrowia dla Jenni
Dla Kubulka tez zdrowka zycze
Ostatnia edycja:
Podziel się: