reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
No jak tam chorutki dziś?:tak:

My wprawdzie na antybiotyku nadal,ale całkiem dobrze.Kuba coś płakał w nocy,ale chyba mu sie coś śniło.:tak:

Jenni dzis obudzila sie bez goraczki ale jak ponownie ja dostanie to musze pedzic do lekarza ,wszyscy mnie tu strasza ta swinska grypa ale ja wiem ze to nie to bo u mnie kazdy byl juz chory i zyjemy:tak::rofl2:

Jenni dzis obudzila sie bez goraczki ale jak ponownie ja dostanie to musze pedzic do lekarza ,wszyscy mnie tu strasza ta swinska grypa ale ja wiem ze to nie to bo u mnie kazdy byl juz chory i zyjemy:tak::rofl2:

No co Ty jaka świńska,jak już ,to jakaś sezonowa.
Wielkie zameszanie.Straszą i tyle.:no:
Nawet jak byłam z Kubą u lekarza,to lekarka zanim zbadała młodego mówi,że to pewnie grypa,a ja jej na to,że mi to wygląda na anginę.No i lekarka chciała sie założyć,przed zajrzeniem w gardło mówi "no zobaczymy kto wygrał,mamusia,czy pani doktor",no i ...musiała przyznać,że mam rację.
:-p

reklama
No co Ty jaka świńska,jak już ,to jakaś sezonowa.
Wielkie zameszanie.Straszą i tyle.:no:
Nawet jak byłam z Kubą u lekarza,to lekarka zanim zbadała młodego mówi,że to pewnie grypa,a ja jej na to,że mi to wygląda na anginę.No i lekarka chciała sie założyć,przed zajrzeniem w gardło mówi "no zobaczymy kto wygrał,mamusia,czy pani doktor",no i ...musiała przyznać,że mam rację.
:-p

To w Ie wlasnie jest glosno o chorej dziewczynce, u ktorej lekarz '' na pale'' zdiagnozowal swinska grype. Dziewczynka dostala leki i zostala odeslana do domu, a po jakims czasie okazalo sie ze to nie grypa tylko meningokoki. Teraz mala jest w spiaczce i walczy o zycie. A mogloby byc inaczej gdyby lekarz zbyt pochonie nie podjal decyzji

Irtasiu, zdrowia dla Jenni
Dla Kubulka tez zdrowka zycze

Ostatnia edycja:
Do góry