reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Mnie z powiększonymi piersiami lekarz pierwszego kontaktu skierował do endokrynologa, ale jeśli nie ma innych objawów dojrzewania płciowego, to zostawia się tą sprawę tylko do obserwacji. A co Wam wyszło na USG Oliwieczka, bo nie pamiętam :confused:

Co do zachowania u lekarza, to Oli nie ryczy, ładnie buzię otwiera, w ogóle jest wygadana bardzo w gabinecie, jednyne co, to czasem nie daje się zbadać stetoskopem na początku, musi się przekonać, ale jak się zorientuje, że to nie boli, to potem nie ma żadnych problemów - te jej obawy wynikają pewnie stąd, że rzadko bywa u lekarzy. A dziś wdepnęłam do naszego lumpika, ciuchów żadnych nie kupiłam, ale kupiłam stetoskop zabawkowy, więc może będzie już pamiętać na przyszłość, że takie badanie nie boli :-D

reklama
dzieki dziewczyny ...tak własnie zrobie. Poprosze o skierowanie i pojade chyba do tego krakowa, zapytam sie ile czeka sie na terminy, oby bylo wszytstko wporządku

Oliweczka dziewczyny mają rację, lepiej skonsultować. Zresztą i tak pewnie by Ci to spokoju nie dało już, trzymam kciuki za Zosię.

My byliśmy ostatnio u laryngologa i Pysi uszka są nie do końca takie jak powinny, dostała Eurespal, pije go już ponad tydzień i od 2-3 dni zaczęła kaszleć, zastanawiam się czy to możliwe że po syropie kaszle, moze jej coś zaczęło spływać? mam nadzieję że to nie jest kolejne choróbsko, załamałabym się chyba :-(

reklama
takie jak powinny, dostała Eurespal, pije go już ponad tydzień i od 2-3 dni zaczęła kaszleć, zastanawiam się czy to możliwe że po syropie kaszle, moze jej coś zaczęło spływać? mam nadzieję że to nie jest kolejne choróbsko, załamałabym się chyba :-(

Eurespal jest przeciwzapalny i antyalergiczny.Więc jeżeli wlazła jej jakas infekcja bakteryjna,to nie ma szans ,zeby pomógł.A po za tym przestrzegano nas przed dłuższym stosowaniem Eurespalu,w sumie nie pamiętam dlaczego nawet.My mieliśmy max 5 dni.

Do góry