reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Patri, wspolczuje ze trafiasz na takich konowalow.ale pociesze cie ze nie ty jedna. Mnie 2 lekarki hciclay dziecko wykonczyc tym katarem... doprowadzily do tego ze katar zszedl na oskrzela, dziecko sie nacierpialo z powodu rentgenow i pobirerania krwi i mi ja jeszcze do szpitala chcialy wladowac zeby miec z glowy. na szczescie znalazlam dobrego pediatre ktory mi szybko malutka w domu wyleczyl bez wenflonow i kroplowek :tak: takze wniosek z tego taki ze trzeba szukac i miec nadzieje :tak:

Joasiek, chyba dobrze ze ogladalam ten program, bo dzieki temu moglam wzbudzic twoj niepokoj, jak sie okazuje, uzasadniony. powodzenia, a jakbysm musiala jechac do gdanska to moj brat tam mieszka wiec jakby mogl jakos pomoc to wal smialo:tak:

reklama
Patch: obserwuj tą plamkę i jeśli tylko będzie się powięszać, to poproś swojego pediatrę o skierowanie do chirurga naczyniowego, bo tak naprawdę tylko taki specjalista może określić czy zmiana faktycznie jest naczyniakiem, jakiego rodzaju naczyniakiem i jakie są opcje leczenia.

lil kate: Dzięki kochana!!! Będę pamiętała! Ja w Trójmieście niestety nie mam nikogo... Ale mam ogromną nadzieję że korzystanie z pomocy Twojego brata nie będzie nam potrzebne :dry: Nawet nie wiem ile się jedzie samochodem z Krakowa do Gdańska, ale chyba z 10 godzin :confused: :szok:

Kasiad no przeplukanie kanalu lzawego ale ja masuje zawsze przy karmieniu najpier przeyje sola fizjologiczna i takie mokre masuje dosc mocno i dzis juz nic z oczka nie leci - oby nie zapeszyc

okulista przemisal na neomecyne w masci i kazala zrobic tez krople i zakraplac 10 dni i zobaczymy tylko ze czekam na krople bo to sie zamawia i trzeba zrobic

a inny antybiotyk tez nie pomagal i ropialo i ropialo a dzis efekt moich staran widac :) oby to byl koniec

No to ja też muszę masowac bo to płukanie kanału łzowego to paskudna sprawa. Moja starsza córka miała kilka razy a i tak nic nie dało. A tak strasznie płakała przy tym :-( i miała całe oko sine jak podbite.

ja tez musze to oczkomasowac ale jak na razie srednio mi wychodzi bo Laila sie bardzo broni....

JOASIEK jak szybko pojdziesz do fachowcow to na pewno szybko nie ma bedzie na policzku sladu!!! Powodzenia!!!

JOASIEK-ja tylko w kwesti przypomnienia JA tez z 3MIASTA i jak cos to słuze pomoca i noclegiem:-p

My zapisalismy sie na USG bioderek (prywatnie 40 zł) ale pierwszy wolny termin to 15 maj:wściekła/y: tego dnia mamy tez szczepienia nie wiem jak mała to zniesie tyle rzeczy (emocji )na raz:confused:

Dziewczyny DZIĘKI WIELKIE!!! Jak dobrze że jesteście! :tak: Jakby tak... tfu tfu! nie daj boże trzeba było mi jednak jechać, to będe do Was uderzać ;-)

A my właśnie jutro na usg bioderek idziemy, u nas ta przyjemność kosztuje 45zł, a szczepienie na pneumokoki pojutrze.

Dziewczyny, czemu musicie płacić za to usg?? Mi się wydawało, że to za darmo...na kase... Ja muszę nas umówić, ale dopiero jutro, bo dziś mój mężuś jechał osobiście ten pesel odebrać, bo inaczej to chyba ten numer pół Polski zwiedzi zanim przyślą go do Cieszyna...:wściekła/y:

reklama
Ja zrobilam prywatnie usg (50 zl) bo nie wiedzialam ze mozna za darmo. a na wizycie pani pediatra chciala mi wypisac skierowanie, to sie dowiedzialam. tylko ze po fakcie. ale pewnie i tak poszlabym prywatnie, bo do panstwowej sluzby zdrowia nie amm zaufania za grosz... tak mnie czoraj urzadzili :wściekła/y:

Do góry