reklama
Majeczka też ma szmery w serduszku. Ma tam taką maleńką żyłkę, która nazywa się struną. Przepływająca krew ją potrąca i na niej sobie szumi. Wykryta została już w połowie ciąży, gdy miałam robione echo serca dzidzi. Teraz się już nie martwie, jak ktoś mi mówi o szmerach.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a u nas poprawa :-):-)zostalismy na antybiotyku i zastrzyki poszły w las kaszel mniejszy i już nie świszczy tylko motorek warczy i pani doktor powiedziala to znaczy ze wszystko sie odrywa i pracuje
tylko apetyt Szymek troszke starcil na na moj widok z miseczką to ucieka bo myśli pewnie ze znów mu cos "pysznego" z apteki podam.
do środy jestesmy na antybiotyku i do kontroli oby było już ok
tylko apetyt Szymek troszke starcil na na moj widok z miseczką to ucieka bo myśli pewnie ze znów mu cos "pysznego" z apteki podam.
do środy jestesmy na antybiotyku i do kontroli oby było już ok
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Tylko nie przesadzajcie,bo jak to będzie trwało dłużej,to pierwszy krok do problemów z jedzeniem.Mały będzie sie domagał,byscie zawsze go zabawiali przy jedzeniu.A nie ma mu sie kojarzyć z zabawą,bo dopiero będa cyrki.oby bo teraz to cyrki robimy aby cos zjadł
reklama
Ja już wit D3 nie mam podawać. Podaję codziennie 4 krople Juvitu Multi (skład identyczny jak CebionMulti).
Ale lekarka mi w sumie nie narzuciła tego Juvitu, powiedziała, że mam kupić "jakiś preparat multiwitaminowy, np Vibovit Bobas". I tak się zastanawiam, dlaczego ten wibovit różni się składem od Juvitu czy Cebionu. Np ma wit D3 znacznie więcej, a innych witamin mniej. Może faktycznie powinnam podawać przy tym Juvicie z 1 kroplę Vigantolu?
Ale lekarka mi w sumie nie narzuciła tego Juvitu, powiedziała, że mam kupić "jakiś preparat multiwitaminowy, np Vibovit Bobas". I tak się zastanawiam, dlaczego ten wibovit różni się składem od Juvitu czy Cebionu. Np ma wit D3 znacznie więcej, a innych witamin mniej. Może faktycznie powinnam podawać przy tym Juvicie z 1 kroplę Vigantolu?
Podziel się: