reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola duzo dużo zdrówka dla Szymcia - wszystko bedzie ok, zobaczysz! i to nie jest twoja wina!!
agusia9915
Matka wariatka
po dipherganie sie lepiej spi
wycisza i zmniejsza obrzeki
jest polecany na nagłe napady kaszlu
sama zdecyduj
mozesz podac (jak juz spi) w nocy
wycisza i zmniejsza obrzeki
jest polecany na nagłe napady kaszlu
sama zdecyduj
mozesz podac (jak juz spi) w nocy
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oj ja przy braniu przez 5 dni dipherganu w ciazy z Chrisem niewiedzialam co sie ze mna dzieje pamietam tyle ze mama mnie budzila na leki i ze corka wlala mi do ucha perfum a tak to nic nawet niepamietam czy jadlam ale wszyscy twierdza ze jadlam a lekarz pozniej mi powiedzial ze o to mu chodzilo bo mialam skurcze w 22 tc
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Karola,nie martw sie.Zinnat,to mocny antybiotyk.Czy Szymus ma ataki kaszlu w nocy?jesli ma,to moze mu sie uda podac przez sen?Jesli spi spokojnie,to ja bym go nie budzila.
Moja corcia jak miala 6 tygodni chorowala na zapalenie pluc.I tez nie chcialam isc do szpitala.Dostawala co 8 godzin zastrzyk dozylnie+cos na dusznosci(bo sie niestety pojawily).Musielismy przywozic pielegniarke z sasiedniej miejscowosci .Serce mi sie krajalo,bo corcia miala zalozony welfron przy dloni.pamietam,ze pokupowalam jej body tup-tup z kolekcji "Mamo,to ja" i musialam wszystkie pociac ,zeby jej raczka z welfronem sie miesila przy zdejmowaniu...Trwalo to prawie 2 tygodne,spalismy doslownie po kilka godzin.
Moja corcia jak miala 6 tygodni chorowala na zapalenie pluc.I tez nie chcialam isc do szpitala.Dostawala co 8 godzin zastrzyk dozylnie+cos na dusznosci(bo sie niestety pojawily).Musielismy przywozic pielegniarke z sasiedniej miejscowosci .Serce mi sie krajalo,bo corcia miala zalozony welfron przy dloni.pamietam,ze pokupowalam jej body tup-tup z kolekcji "Mamo,to ja" i musialam wszystkie pociac ,zeby jej raczka z welfronem sie miesila przy zdejmowaniu...Trwalo to prawie 2 tygodne,spalismy doslownie po kilka godzin.
mysia23
mama dwójeczki
U nas wszystko oki, byliśmy dziś na szczepieniach...Filip zdrowy - nareszcie.....czas zacząć wychodzić na dwór...
dostał maść na plamki które robią mu sie na nogach...takie dziwne - od jakiegoś czasu - ze 3 miesiące - czasem sie pojawiały, później ślad zostawał...ale ostatni zwiększyła sie liczba i coraz wyżej na ciałko wchodziły...zobaczymy, a jak mas nie pomoże to dermatolog...
Wit.D w odstawkę poszła...
dostał maść na plamki które robią mu sie na nogach...takie dziwne - od jakiegoś czasu - ze 3 miesiące - czasem sie pojawiały, później ślad zostawał...ale ostatni zwiększyła sie liczba i coraz wyżej na ciałko wchodziły...zobaczymy, a jak mas nie pomoże to dermatolog...
Wit.D w odstawkę poszła...
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Karola trzymaj się, mały na pewno szybko wyzdrowieje. Na niektóre rzeczy , a przede wszystkim na choroby nie mamy wpływu, choćbyśmy nie wiem co robiły nie ustrzeżemy naszych dzieci przed nimi. Chociaż nie zgadzam się z Kasiąd, ze wszystkie dzieci muszą przechodzić zapalenie płuc. U nas w rodzinie ani ja, ani mój brat, no i moje dzieci dotąd nie mieliśmy i mam nadzieję, że mieć nie będziemy
Podziel się: