reklama
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
Jeszcze jak leżalam po porodzie w szpitalu zrobili mojemu Kubusiowi USG główki bo zauważyli drgania kończyn. USG nie wszyszło najlepiej i za miesiąc mamy powórzyc czyli okolo 2 kwietnia. 27 marca ide z Jakubem do neurologa-mam nadzieje że wsystko juz bedzie wporzadku, Dzisiaj bylismy u pediatry tak z marszu bo maly jakos charczał, a ta lekarka uznala ze Kuba ma zwiekszone napiecie miesniowe rany w szpitalu nic o tym nie mowili ani nie pisali-rany komu wierzyc????Bardzo sie boje co bedzie dalej:-(
stanki3
dzieki dziewczyny że potraficie wspierac chyba tego mi było trzeba. A metoda Vojty nie jest mila dla dzieci:-( jestem fizjoterapeutą(ale ja pracuje tylko z dorosłymi)a teraz wyjdzie na to że zaczne cwiczyc z moim małym synkiem.
mam nadzieje że i u Ciebie Kasiad i u mnie wszystko dobrze sie uloży.
mam nadzieje że i u Ciebie Kasiad i u mnie wszystko dobrze sie uloży.
agusia9915
Matka wariatka
moja mala za napiecie miesni dostał a raczej jej odjeli punkty APGAR po porodzie i mam wrazenie ze jej to nie mineło
jak bede w poniedziałek u pediatry musze zapytac o to jak i o krecz szyjny bo przegina w jedna strone głowe
musze sie zapisac na USG bioderek bo jeszcze nie bylismy
jak bede w poniedziałek u pediatry musze zapytac o to jak i o krecz szyjny bo przegina w jedna strone głowe
musze sie zapisac na USG bioderek bo jeszcze nie bylismy
stanki3
Tak to prawda że dzieci to nie boli ale muszą robic cos co nie jest po ich mysli i sie denerwują i łaczą krzyczą. Bo w tych cwiczeniach chodzi o to aby uaktywnic miesnie ktore są "leniwe". Ale ja wiem że przykro jest jak dziecko krzyczy. Trzymaj się, powodzenia i oby mało bylo wizyt u rehabilitanta.
reklama
Podziel się: